Ole Gunnar Solskjær om skadekrisa

- Jeg har aldri sett liknende

Ole Gunnar Solskjær roste spillerne sine etter ett poeng og skadebonanza mot Liverpool på Old Trafford.

SKADESMELL: Ole Gunnar Solskjær måtte se fire spillere pådra seg skader mot Liverpool. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB Scanpix
SKADESMELL: Ole Gunnar Solskjær måtte se fire spillere pådra seg skader mot Liverpool. Foto: Martin Rickett / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MANCHESTER (Dagbladet): En smått fortvilet Ole Gunnar Solskjær måtte se tre nøkkelspillere gå av banen i løpet av første omgang, men likevel klarte Manchester United å ta ett poeng mot serieleder Liverpool på Old Trafford.

- Alt som kunne gå galt i første omgang, gikk galt. Vi hadde fire skader - vi måtte beholde Marcus Rashford på banen - så det så ut som det skulle bli en tøff ettermiddag, sa Solskjær til BBC rett etter kampen.

Etter en sterk andre omgang, i en kamp det de bare slapp til ett skudd på mål gjennom 90 minutter, var det en tilfreds nordmann som møtte opp på pressekonferanse etter å ha holdt Liverpool til 0-0.

På spørsmål om Solskjær synes det var en «drittkamp», noe Jürgen Klopp så ut til å si til Solskjær da de takket for kampen, var nordmannen uenig.

- Han kan ha sin egen mening. Jeg synes vi hadde en god kamp, vi var fantastiske defensivt. Klopp er ikke fornøyd når de bare ikke har et skudd på mål. Eller de hadde kanskje ett, men det var et langskudd. Jeg er fornøyd med prestasjonen, sier Solskjær.

Om skadene, sier Solskjær:

- Jeg har aldri sett liknende med tre bytter i første omgang, sier Solskjær, og legger til at han ikke kjenner til omfanget av noen av skadene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer