ORKET IKKE SE: Kirk Broadfoot (t.h.) gikk fortvilt rundt Antonio Valencia uten å orke å se på den stygge ankelskaden. Broadfoot taklet Valencia da det gikk helt galt for United-vingen. Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
ORKET IKKE SE: Kirk Broadfoot (t.h.) gikk fortvilt rundt Antonio Valencia uten å orke å se på den stygge ankelskaden. Broadfoot taklet Valencia da det gikk helt galt for United-vingen. Foto: Andrew Yates, AFP/ScanpixVis mer

- Jeg har aldri sett noe sånt på så nært hold før

Kirk Broadfoot fortvilte etter duellen som tok knekken på Valencias ankel.

|||
(Dagbladet): Manchester Untieds Antonio Valencia er trolig satt ut av spill i lang tid framover etter den stygge ankelskaden mot Rangers i går kveld.

Valencia ble liggende på bakken med ankelen i en unaturlig vinkel etter det som så ut som en ufarlig duell med Rangers-spilleren Kirk Broadfoot.

Et par sekunder etter duellen så Broadfoot hvordan det sto til med beinet til Valencia, og han og en annen Rangers-spiller begynte å vinke desperat etter hjelp fra det medisinske støtteapparatet.

- Liker ikke å se slikt - Jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde, sier Broadfoot ifølge Eurosport.

- Jeg bare skled inn, så meg om og så at beinet hans stakk ut. Vi forsøkte å få fysioterapeuten til å hjelpe ham, for du liker ikke å se slikt.

Broadfoot så neppe beinpipene stikke ut, det var ikke snakk om et åpent brudd. Men vinkelen på Valencias ankel var av slaget som det gjør vondt bare å se på.

- Jeg har aldri sett noe sånt på så nært hold før. Du ser sånt på TV og det er ikke behagelig, men når du ser det rett foran deg, ser det ikke bra ut. Jeg håper bare han blir raskt frisk, sier Broadfoot.

- Stygg skade Reaksjonen til Rangers-spillerne gjorde at også United-benken på motsatt side av banen raskt innså alvoret i situajonen.

- Det var en harmløs takling, men da du så Rangers-spillerne vinke, skjønte du at det var stygt, sier manager Alex Ferguson.

Valencia ble kjørt ut på båre og sendt rett til sykehus for undersøkelse. Ferguson frykter et langt opphold for sin gode høyreving.

- Han er sendt til sykehus. Det ser ut som både et brudd og at noe er ut av stilling. Det er en stygg skade, som kommer til å holde ham ute i lang tid framover, sa Ferguson i går.

• Se ankelskaden på YouTube

IKKE STYGT: Antonio Valencias venstrefot så ut til å sette seg fast under beinet til en sklitaklende Kirk Broadfoot. Foto: Robin Parker, EPA/Scanpix
IKKE STYGT: Antonio Valencias venstrefot så ut til å sette seg fast under beinet til en sklitaklende Kirk Broadfoot. Foto: Robin Parker, EPA/Scanpix Vis mer