- Jeg har aldri vært bedre

Rooney startet målfesten for United.

(Dagbladet.no): Manchester United - W.B.A. 4-0.

Manchester United stanget og stanget en hel omgang, men etter pause kunne ikke West Bromwich stå mot den røde maskinen.

Wayne Rooney fortsatte målformen ved å hulle byllen ti minutter etter pause, og etter det skulle det bare bli flere.

- Dette er kanskje den beste formen jeg har vært i i min karriere. Alt går bra for meg for øyeblikket, forhåpentligvis kan jeg fortsette dette og hjelpe dette laget med å vinne flere trofeer, sier Rooney ifølge nyhetsbyrået PA.

- Wayne er bare 22, og på samme måte som Ronaldo forventer vi bare at han skal bli bedre, skryter United-sjef Alex Ferguson.

Ronaldo doblet ledelsen like etter Rooneys scoring, Dimitar Berbatov satte inn sitt første ligamål for klubben, og Nani ordnet det fjerde like før slutt, i en svært overbevisende United-seier som fikk klubben tilbake i topp fire i Premier League.

 • Sjekk den oppdaterte Premier League-tabellen her.

  Presset fra start
  United presset bortelaget voldsomt fra start, og fikk den første nettkjenningen annullert etter halvspilt førsteomgang.

  Wayne Rooney kjempet seg inn i feltet og avsluttet forbi Scott Carson, men dommeren mente spissen med to landslagsmål fra denne uka i sekken var for aktiv med armene i forkant.

  Rooney tvang også fram en god redning hos Scott Carson noen minutter senere, da han headet hardt ned mot venstre hjørne i et bra forsøk.

  Pausegrafikken viste at hele 51 prosent av banespillet hadde foregått på West Bromwichs forsvarstredel, men 0-0 var likevel situasjonen etter første omgang.


  Rooney i målform
  Dette var selvfølgelig et press som til slutt måtte gi resultater, og etter 56 minutter lyktes det endelig for Wayne Rooney.

  Spissen mottok ballen inne i sekstenmeteren, vendte bort oppasseren, og vred ballen tilbake i nærmeste hjørne.

  Scott Carson kunne ikke hindre Rooneys sjette mål på de åtte siste kampene for klubb og landslag, og United hadde endelig fått hull på den vonde byllen.


  Berbatovs første i ligaen
  Knappe kvarteret etter var det Wayne Rooney som la den målgivende pasningen. Cristiano Ronaldo mottok den bak West Brom-forsvaret og gjorde ingen feil alene med Carson - 2-0 ble satt inn med et lavt og hardt skudd.

  Dimitar Berbatov fikk sitt etterlengtede førstemål for Manchester United i Champions League-kampen mot Aalborg, i dag kom også det første ligamålet.

  Nani slo inn fra venstrekanten, ballen skiftet retning i et West Bromwich-bein, og alene foran mål kunne Berbatov styre inn 3-0.

  Og United var ikke helt ferdige. Hjemmelagets fjerde var en kollektiv-perle, Berbatov fant Rooney på høyre, Rooney fant Nani med en centimeterpresis pasning inn foran, og Nani ordnet 4-0 med bredsida på bakre stolpe.

  Manchester United-maskineriet er i gang, og ruller videre med tre poeng. Nå er de tilbake blant topp fire på tabellen - sammen med Chelsea, Liverpool og Arsenal.

  - De tre andre lagene kjenner kvaliteten i laget vårt, på samme måte som vi kjenner deres. Dette er en fantastisk liga, og alle fire kan vinne den, sier Alex Ferguson.

HULL PÅ BYLLEN: Wayne Rooney vendte bort oppasseren, og dunket inn ledermålet i det nærmeste hjørnet litt ut i andre omgang. Etter den scoringen rant det inn flere for United. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS/SCANPIX
HULL PÅ BYLLEN: Wayne Rooney vendte bort oppasseren, og dunket inn ledermålet i det nærmeste hjørnet litt ut i andre omgang. Etter den scoringen rant det inn flere for United. Foto: DARREN STAPLES/REUTERS/SCANPIX Vis mer
- Jeg har aldri vært bedre
SALTOMORTALE: Nani feiret den fjerde spikeren i WBA-kista på sedvanlig vis.
ANNULLERT: Også denne fra Rooney gikk i nettet, men den ble kjent ugyldig av dommeren.
MÅTTE VENTE: Men Alex Ferguson fikk scoringene og poengene til slutt.