LARVIK, 20110507. Larviks Nora Mørk jubler under champions league finalen for kvinner i håndball mellom Larvik og Itxako i Larvik Arena lørdag kveld. Larvik vant kampen 23-21.
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
LARVIK, 20110507. Larviks Nora Mørk jubler under champions league finalen for kvinner i håndball mellom Larvik og Itxako i Larvik Arena lørdag kveld. Larvik vant kampen 23-21. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

-Jeg har allerede lagt frem shortsen, og drakta er nystrøket

Nora Mørk gjør comback i kveld.

(Dagbladet): I kveld er Nora Mørk endelig tilbake på håndballbanen, etter å ha vært ute med skade siden Champions League-finalen for to år siden.

Seks kneoperasjoner senere er 22-åringen tilbake for Larvik når de spiller borte mot Tertnes i kveld.

- Det er veldig godt å være med på tur igjen, og føle at man er en del av laget, sier Nora Mørk til Dagbladet.

- Ventet lenge Og det er tydelig at håndballspilleren har ventet på comebacket.

-Jeg har allerede lagt frem shortsen og drakta er nystrøket, fortalte hun til Larvik HK sine hjemmesider etter mandagens trening.

I kveld er hun endelig tilbake på dommerkortet for Vestfold-klubben.

-Jeg har ventet på dette veldig lenge. Det er jo stort for meg, det å få være med igjen. Så jeg må hvertfall klare å få med meg utstyret, forteller Nora Mørk spøkefullt til Dagbladet, om at hun allerede har strøket drakta si.

Champions League-finale 91-modellen er i god form, men tror et kvarter på banen vil holde.

- Fysisk er formen bra, men jeg har litt å hente på håndballformen. Jeg tror nok ti-femten minutter vil holde, sier 22-åringen, som tror håndballformen vil komme etterhvert.

Søndag spiller Larvik den første av to Champions League-finaler mot Györ og Heidi Løke. Men i den kampen vet ikke Mørk om hun får spilletid.

- Jeg skal sitte på benken i alle fall. Men det viktigste er at laget vinner, understreker håndballspilleren.