- Jeg har bevis

Henke Larsson mener han har skjortebevis etter dommertabbe i UEFA-cupen.

(Dagbladet.no): Svenske Henke Larsson reddet Celtic fra tap hjemme mot Villarreal i UEFA-cupens kvartfinale i går, da han utliknet til 1-1 i andre omagng. Celtic spilte seg helt fram til finalen i fjorårets turnering, men nå kan semifinaleplassen i UEFA-cupen ryke på grunn av en dommertabbe - i følge Henke Larsson.

- Jeg har bevis

Dramatikken oppsto etter 55 minutter på Celtic Park i Glasgow. En klarering fra Villarreals forsvarsspiller José Reina gikk rett i Larssons bryst. Svensken gikk rett fram og scoret, men linjemannen mente bestemt at klareringen hadde gått i hånda til Larsson, og målet ble annulert.

- Det var overhodet ikke hands. Jeg har fortsatt merker på drakta etter den harde ballen, og det viser tydelig at jeg fikk ballen i brystet, sier Larsson til PA.

Gode muligheter

Celtic har til gode å tape i både den skotske Premier League og i UEFA-cupen denne sesongen, men med 1-1 hjemme mot Villarreal, holder det ikke lenger å ikke tape. Celtic score i Spania på onsdag, og de må minst spille uavgjort.

- Det er fortsatt helt åpent. Dessverre for oss må vi klare oss uten Alan Thompson på grunn av gule kort, men stallen vår er god og bred nok til å gå til semifinalen.

Protest: Dommeren blir ikke overbevist av Henkes skjortebevis. Her peker han på hvor ballen traff.