- Jeg har blitt bedre under Høgmo

Dorsin tror på seier mot Real.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg kampen direkte fra 20.45

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Mikael Dorsin føler han er blitt en bedre fotballspiller etter at Per-Mathias Høgmo kom til klubben i august. Nå gleder han seg til å demme opp for David Beckham i kveldens kamp mot Real Madrid.

- I de siste tre månedene har det gått bedre for meg. Det skyldes blant annet at jeg har fått stor tillit av treneren, sier den svenske Rosenborg-backen til Dagbladet.no.

- Jeg tror vi kan slå Real her på Lerkendal. Det er en fordel å spille hjemme, særlig med trykket fra publikum. Vi må gå for seier og vi kan ta dem, mener Dorsin.

Én kamp av gangen

Han sier det er godt å få serien unnagjort.

- Men den har ikke forstyrret oss, for vi har vært flinke til å ta én kamp av gangen. Jeg vet det høres veldig klisjéfylt ut, men det er sånn vi har tenkt. Det har vært viktig, forteller Dorsin.

Også trener Høgmo mener Rosenborg må gå for seier. Vinner RBK, er laget a poeng med Real, men det må en 3-0-seier til for å gå forbi Madrid-laget umiddelbart på målforskjell i innbyrdes oppgjør.

Score mål

- Vi er veldig revansjesugne etter at vi ga fra oss 1-0-ledelsen der nede (Real vant til slutt 4-1). I hjemmekampen er det et det å vinne og score flest mulig mål krystallklare mål for oss, sa Høgmo på gårsdagens pressekonferanse på Lerkendal.

Han sier hele laget er topp motiverte for oppgaven.

- Det er vanskelig å holde igjen spillerne på trening, de er veldig tente på denne kampen. Vi gleder oss til kampen og går inn med en god følelse.

MØTES IGJEN: David Beckham og Mikael Dorsin møtes langs sidelinja på Lerkendal i kveld. Svensken gleder seg, og tror på seier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer