Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har blitt forgiftet

Frank Schleck nekter «kategorisk» for doping.

NEKTER FOR DOPING: Radioshack-rytteren Fränk Schleck (32) nekter for å ha dopet seg og vil at B-prøven skal analyseres. Foto: REUTERS / Stephane Mahe / NTB Scanpix
NEKTER FOR DOPING: Radioshack-rytteren Fränk Schleck (32) nekter for å ha dopet seg og vil at B-prøven skal analyseres. Foto: REUTERS / Stephane Mahe / NTB Scanpix Vis mer

Radioshack-rytteren Fränk Schleck (32) nekter for å ha dopet seg og vil at B-prøven skal analyseres.

- Jeg benekter kategorisk for å ha tatt noe som helst forbudt stoff og har ingen forklaring på testresultatet. Derfor insisterer jeg på at B-prøven skal testes. Det er også min rett, sier Schleck til luxembourgske RTL, ifølge cyclingnews.com.

Fränk Schleck er fra Luxembourg og er storebror til Andy Schleck som vant Tour de France i 2010.

- Hvis B-prøven bekrefter det opprinnelige resultatet, vil jeg argumentere for at jeg er utsatt for forgiftning, sier 32-åringen.

Fränk Schleck trakk seg fra årets Tour de France etter den positive A-prøven. Han lå på 12.-plass i sammendraget da nyheten om at han hadde testet positivt på det vanndrivende middelet Xipamide kom.

Den positive prøven ble levert etter etappen 14. juli.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media