- Jeg har blitt latterliggjort og ydmyket mer enn jeg noen gang kunne forestille meg

Eks-kjæresten til Mayweather er ikke fornøyd.

SAKSØKT: Floyd Mayweather er saksøkt av ekskjæresten. 13. september skal han bokse tittelkamp.  Eric Jamison/Getty Images/AFP
SAKSØKT: Floyd Mayweather er saksøkt av ekskjæresten. 13. september skal han bokse tittelkamp. Eric Jamison/Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bokseren Floyd «Money» Mayweather (37) får mye uønsket, utenomsportslig oppmerksomhet bare en drøy uke før tittelkampen mot Marcos Maidana.

Eks-kjæresten Shantel Jackson saksøker 37-åringen og har fremmet påstander om blant annet mishandling, trusler og ærekrenkelse. Ved et tilfelle skal også Mayweather ha truet henne med en pistol.

- Jeg elsket Floyd, men han fortsatte å skuffe og skade meg med vilje. Jeg har blitt latterliggjort og ydmyket mer enn jeg noen gang kunne forestille meg av han jeg en gang kalte for min beste venn og forlovede.

- Det er med tungt hjerte jeg nå har forstått at den eneste måten å oppnå rettferdighet på for det som har skjedd med meg er å gå til søksmål, sier Jackson, ifølge LA Times.

Avisen skal ha forsøkt å få tak i Mayweather for hans side av saken, uten å lykkes.

Mannen med det kledelige kallenavnet er en av verdens aller best betalte idrettsutøvere. Bare for det planlagte Las Vegas-oppgjøret mot Maidana 13. september skal Mayweather få betalt rundt 200 millioner kroner.

Totalt skal han ha tjent over to milliarder kroner på karrieren så langt, som inneholder 46 strake proffseirer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer