- Jeg har blitt mindre PR-kåt

Hulsker sier han har forandret seg.

(Dagbladet.no): I går fikk Start-supporterne en etterlengtet oppmuntring da leiesoldaten Bernt Hulsker (29) scoret to mål i treningskampen mot Mandalskameratene.

Etter kampen fortalte han at Starts 4-3-3-systemt passer ham perfekt, og samtidig røper han at han har forandret seg i løpet av oppholdet i AIK og Sverige.

- Jeg var nok mer pr-kåt tidligere. Jeg alltid hatt temperamentet i orden. Det er sånn jeg er. Det har alltid vært sånn at motstanderfansen har sett på meg som hatobjekt nummer én, sier Hulsker til Fædrelandsvennen.

Den tidligere Molde- og Vålerenga-spilleren er kjent for litt sleivete uttalelser om seg sjøl og om motspillerne.

Start-trener Stig Inge Bjørnebye gir sin nye spiller gode skussmål for oppførselen både på og utafor banen.

- Bernt var bra. Det er en spiller vi vil nyte godt av. Han kan spille på alle tre plasser i angrepet. Han er hurtig og har god spenst. Dessuten er han en meget hyggelig og reflektert person, sier han til fvn.no.

- MINDRE PR-KÅT: Det sier Bernt Hulsker om seg sjøl, etter det som ble en flott start på Start-karrieren. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX
- MINDRE PR-KÅT: Det sier Bernt Hulsker om seg sjøl, etter det som ble en flott start på Start-karrieren. Foto: JARL FR. ERICHSEN/SCANPIX Vis mer
- Jeg har blitt mindre PR-kåt