Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har bundet meg til City

Tevez vil stoppe ryktene.

KJEKLING: Carlos Tevez reagerte skarpt på å bli byttet ut av Roberto Mancini lørdag, spissen er blitt erstattet 11 ganger så langt denne sesongen. Foto: EPA/ROBIN PARKER
KJEKLING: Carlos Tevez reagerte skarpt på å bli byttet ut av Roberto Mancini lørdag, spissen er blitt erstattet 11 ganger så langt denne sesongen. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Carlos Tevez har skutt Manchester City opp til en foreløpig Champions League-plass med sine ti ligascoringer.

Samtidig har argentineren skapt usikkerhet om sin framtida ved å krangle offentlig med City-sjef Roberto Mancini lørdag. Dessuten uttrykte han nylig et ønske om å legge opp om tre-fire år.

Legger ikke opp Nå prøver 26-åringer å avlive spekulasjonene, via Manchester Citys offisielle hjemmeside og MC Magazine. Spissen akter likevel ikke å gi seg med fotball.

- Det er noe jeg ikke tror kommer til å skje på veldig lenge, sier Tevez og slår fast:

- Jeg er lykkelig her.

Allerede i går forklarte han at forholdet til Mancini er bra. Nå insisterer han på at han kommer til å fullføre femårskontrakten sin med City, på tross av at han savner døtrene Florencia and Katie bosatt i Buenos Aires.

- Det er noe jeg bare må takle, og jeg vet at det er slik jeg må ofre når jeg har bundet meg til City. Dette er noe jeg skal fullføre, og når jobben er gjort får jeg masse tid med ungene, sier Tevez.

Treningsslåssing Intervjuet med Tevez ble gjort før treningsklammeriet mellom Mario Balotelli og Jerome Boateng fredag, men Tevez snakker også om stridigheter internt i klubben.

- Det er som i alle klubber, det finnes gode og dårlige vibber. Det viktiste er at alle spillere trekker i samme retning, og gjør vårt beste for klubben. I alle garderober finnes det enkelte problem, akkurat som i alle familier, sier Tevez.

FELLESNEVNER: Tevez mener at han og Mancini begge slåss for klubben. Foto: AP/Jon Super
FELLESNEVNER: Tevez mener at han og Mancini begge slåss for klubben. Foto: AP/Jon Super Vis mer

Spissen mener det er stort press på City, og at det går utover spillerne når laget ikke vinner.

- Det er veldig normalt, og du må bare regne med at ting lekker ut av garderoben via folk som ikke tenker på klubbens beste.

Stor klubb City har ikke tapt på sju kamper, og kaptein Tevez mener spillerne må skaffe seg mer selvtillit for å klatrer ytterligere på tabellen.

- Vi må begynne å tro på at vi er en stor klubb, skjerpe oss og konsentrere oss slik at vi kan bli sterke nok til å vinne fem-seks kamper på rad, sier argentineren.

Spissen er suspendert når City møter West Ham lørdag, på grunn av fem gule kort så langt denne sesongen.

CITY-HELT: Tevez har spilt seg inn i City-fansens hjerter med flere mål og grep mot gamleklubben Manchester United. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh
CITY-HELT: Tevez har spilt seg inn i City-fansens hjerter med flere mål og grep mot gamleklubben Manchester United. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!