- Jeg har bundet meg til City

Tevez vil stoppe ryktene.

KJEKLING: Carlos Tevez reagerte skarpt på å bli byttet ut av Roberto Mancini lørdag, spissen er blitt erstattet 11 ganger så langt denne sesongen. Foto: EPA/ROBIN PARKER
KJEKLING: Carlos Tevez reagerte skarpt på å bli byttet ut av Roberto Mancini lørdag, spissen er blitt erstattet 11 ganger så langt denne sesongen. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Carlos Tevez har skutt Manchester City opp til en foreløpig Champions League-plass med sine ti ligascoringer.

Samtidig har argentineren skapt usikkerhet om sin framtida ved å krangle offentlig med City-sjef Roberto Mancini lørdag. Dessuten uttrykte han nylig et ønske om å legge opp om tre-fire år.

Legger ikke opp Nå prøver 26-åringer å avlive spekulasjonene, via Manchester Citys offisielle hjemmeside og MC Magazine. Spissen akter likevel ikke å gi seg med fotball.

- Det er noe jeg ikke tror kommer til å skje på veldig lenge, sier Tevez og slår fast:

- Jeg er lykkelig her.

Allerede i går forklarte han at forholdet til Mancini er bra. Nå insisterer han på at han kommer til å fullføre femårskontrakten sin med City, på tross av at han savner døtrene Florencia and Katie bosatt i Buenos Aires.

- Det er noe jeg bare må takle, og jeg vet at det er slik jeg må ofre når jeg har bundet meg til City. Dette er noe jeg skal fullføre, og når jobben er gjort får jeg masse tid med ungene, sier Tevez.

Treningsslåssing Intervjuet med Tevez ble gjort før treningsklammeriet mellom Mario Balotelli og Jerome Boateng fredag, men Tevez snakker også om stridigheter internt i klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer