Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har det fantastisk og regner med å bli

Brede Hangeland.

Brede Hangeland er en av FC Københavns mest ettertraktede spillere, men tror ikke at han blir solgt i neste overgangsvindu.

- Det er ikke mye som tyder på at det skjer noe i januar. Jeg vet at det er mange spekulasjoner, men det er ikke noe konkret. Jeg har det fantastisk i FCK og regner med å bli, sa han etter 1-1 mot Brøndby søndag.

Det var siste seriekamp i høstsesongen, og FCK overvintrer to poeng bak lederlaget AaB.

Hangeland har kontrakt til sommeren 2009. Han har markedsført seg overfor utenlandske klubber med gjennomført godt spill både i serie, landskamper og europacupkamper. Trener Ståle Solbakken har uttalt at Hangeland trolig forsvinner senest til sommeren.

- Det får Ståle gjerne si, men jeg tar det med ro og tenker ikke så mye på det, sier Hangeland selv.

Ifølge ryktene har flere engelske klubber vist interesse for ham. Han har to kamper igjen å vise seg fram i, UEFA-cupkampene mot Atletico Madrid og Aberdeen.

(NTB)

REGNER MED Å BLI: Brede Hangeland tror ikke han blir solgt fra FCK når overgangsvinduet åpner igjen ved nyttår. Foto: AFP
REGNER MED Å BLI: Brede Hangeland tror ikke han blir solgt fra FCK når overgangsvinduet åpner igjen ved nyttår. Foto: AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media