- Jeg har det ikke travelt med å komme meg bort fra Molde

Wolff Eikrem tenker ikke på proffspill i utlandet.

IKKE TRAVELT: Wolff Eikrem fokuserer bare på Molde til tross for alle spekulasjonene om at Solskjær vil ta med seg spilleren om han drar.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix .
IKKE TRAVELT: Wolff Eikrem fokuserer bare på Molde til tross for alle spekulasjonene om at Solskjær vil ta med seg spilleren om han drar. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDNES (Dagbladet): To av spørsmålene Ole Gunnar Solskjær skal ha blitt stilt av Kjell Inge Røkke før han dro til Birmingham i møte med Aston Villa, skal ha vært om han ville ta med seg noen spillere eller andre i støtteapparatet om han dro.

Ifølge Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen svarte Solskjær videre at han i så fall vil ta med seg assistenttrenerne Mark Dempsey og Richard Hartis, samt Magnus Wolff Eikrem fra spillergruppa. Sistnevnte bruker likevel ikke mye tid på det som har kommet fram i media.

- Jeg har det ikke travelt med å komme meg bort fra Molde og til å fokusere på proffspill i utlandet. Det er ikke opp til meg å bestemme det, og det er ikke noe jeg tenker på. Det blir hypotetisk. Mine tanker går bare til Molde, sier Wolff Eikrem.

God prestasjon Ole Gunnar Solskjær og Molde så ikke ut til å bry seg særlig om det som har skjedd i klubben de siste dagene, og tok med seg tre poeng hjem til Molde etter 2-0 seieren over Sandnes Ulf.

- Jeg mener Solskjær har håndtert situasjonen på en god måte, og det viser vi også i dag når vi klarer å vinne her i dag. Det er lenge siden noen har vunnet mot Sandnes Ulf på deres hjemmebane, så det er en god prestasjon, mener jeg, sier Wolff Eikrem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer