- Jeg har det ikke travelt med å komme meg bort fra Molde

Wolff Eikrem tenker ikke på proffspill i utlandet.

IKKE TRAVELT: Wolff Eikrem fokuserer bare på Molde til tross for alle spekulasjonene om at Solskjær vil ta med seg spilleren om han drar.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix .
IKKE TRAVELT: Wolff Eikrem fokuserer bare på Molde til tross for alle spekulasjonene om at Solskjær vil ta med seg spilleren om han drar. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix .Vis mer

SANDNES (Dagbladet): To av spørsmålene Ole Gunnar Solskjær skal ha blitt stilt av Kjell Inge Røkke før han dro til Birmingham i møte med Aston Villa, skal ha vært om han ville ta med seg noen spillere eller andre i støtteapparatet om han dro.

Ifølge Molde-direktør Tarje Nordstrand Jacobsen svarte Solskjær videre at han i så fall vil ta med seg assistenttrenerne Mark Dempsey og Richard Hartis, samt Magnus Wolff Eikrem fra spillergruppa. Sistnevnte bruker likevel ikke mye tid på det som har kommet fram i media.

- Jeg har det ikke travelt med å komme meg bort fra Molde og til å fokusere på proffspill i utlandet. Det er ikke opp til meg å bestemme det, og det er ikke noe jeg tenker på. Det blir hypotetisk. Mine tanker går bare til Molde, sier Wolff Eikrem.

God prestasjon Ole Gunnar Solskjær og Molde så ikke ut til å bry seg særlig om det som har skjedd i klubben de siste dagene, og tok med seg tre poeng hjem til Molde etter 2-0 seieren over Sandnes Ulf.

- Jeg mener Solskjær har håndtert situasjonen på en god måte, og det viser vi også i dag når vi klarer å vinne her i dag. Det er lenge siden noen har vunnet mot Sandnes Ulf på deres hjemmebane, så det er en god prestasjon, mener jeg, sier Wolff Eikrem.

Til tross for uroen i klubben skal spillerne ha holdt fokus på det sportslige.

Godt humør - Det har vært godt humør i spillerstaben de siste dagene, men det er klart at vi har merket det som har pågått. Derfor var det nok ekstra viktig for oss å vinne i dag, sier Daniel Berg Hestad.

Berg Hestad mener samtidig at det vil være dårlig nytt for Molde om Ole Gunnar Solskjær forsvinner.

- Om Solskjær takker ja til et tilbud fra Aston Villa, vil det være dårlig for Molde og dårlig for oss. Spesielt med tanke på at han da kanskje velger å ta med seg de to trenerne og kanskje en av våre beste spillere, sier Berg Hestad.

Richard Hartis ville ikke svare på om han eventuelt blir med Solskjær om han skulle forsvinne.