- Jeg har det ikke travelt

Steffen Iversen tror fortsatt han spiller sesongen ut for Vålerenga.

HOSLEBANEN (Dagbladet.no): Steffen Iversen regner ikke med å bli solgt før overgangsfristen utløper ved midnatt i morgen kveld.

Situasjonen er fortsatt den samme: Noen klubber er interessert, men ingen konkrete tilbud ligger på bordet. Ut fra den situasjonen konkluderer Steffen Iversen:

- Akkurat nå er jeg hundre prosent sikker på at jeg blir i Vålerenga. Men det er jo ett og et halvt døgn igjen, sa Steffen før dagens landslagstrening.

Iversens agent Rune Hauge sier til Dagbladet.no klokka 19 i kveld at det ikke er noe nytt med noen av hans spillere foreløpig. Det inkluderer blant annet også Aston Villa-aktuelle Eirik Bakke og Leeds-aktuelle Brede Hangeland.

- Du trenger ikke stille flere spørsmål. Jeg sitter i en annen telefon. Det er en ganske travel dag i dag. Beklager, sier Hauge.

For det er hektisk å være fotballagent nest siste dag før en deadline. Men både Hauge og Steffen Iversen sier det ikke er noen hast for Steffen å bli solgt fra Vålerenga nå.

- Steffen er i motsetning til hva mange tror fortsatt ung (fyller 29 år i november - journ. anm.). Han har ingen hast med å komme seg bort fra Vålerenga. Det kan være bra for ham å vise at han er skadefri over lengre tid og prestere bra på landslaget, sa Hauge i går kveld.

Steffen er enig i at det ikke haster.

- Nei, ikke akkurat nå. Men etter sesongen blir det vel annerledes. Så jeg tenker mer på det, sier han.

Han vil ikke si hvor han ønsker seg mest, men at England er aktuelt er det ingen tvil om. Han gjentok også i dag at han ikke ønsker seg spesielt til Tyskland.

• Landslaget reiser til Slovenia i morgen.

INGEN HAST: Steffen Iversen trives i Vålerenga, og tror han spiller høstsesongen ut. Men etter sesongslutt vil han ut av landet igjen.