- Jeg har drømt om Lillestrøm-Vålerenga siden jeg kom til Norge i 2007

Arnold Origi (29) får trolig Åråsen-debuten mot VIF.

EN DRØM: Arnold Origi fra Kenya beskriver det å debutere på Åråsen fra start mot Vålerenga som en drøm. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
EN DRØM: Arnold Origi fra Kenya beskriver det å debutere på Åråsen fra start mot Vålerenga som en drøm. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

Lillestrøm - Vålerenga kan du følge i vårt Fotballstudio fra 15.30

LILLESTRØM (Dagbladet): Arnold Origi (29) vil trolig få sin debut på Åråsen fra start mot Vålerenga i dag.

Sisteskansen har bare spilt 112 minutter med Tippeligafotball denne sesongen, men kan likevel få med seg årets største kamp for en LSK-spiller. Det vil være en drøm som går i oppfyllelse for keeperen.

Jobber hardt hver dag - Det er en morsom kamp å spille. En type kamp jeg vil spille. Jeg har drømt om Lillestrøm-Vålerenga siden jeg kom til Norge i 2007, så det er en glede for meg. Det skal bli gøy å spille et slikt derby som har så stor betydning. Det er jævla kult, sier Origi til Dagbladet.

På fredagens trening var det en heltent Origi som manet fram sine lagkamerater på treningsfeltet. Sisteskansen ropte og skrek under store deler av økta.

- Jeg er slik hver dag, det er ikke bare fordi det er kamp. Jeg liker å stå på og jobbe hardt hver dag. Det er ikke noe spesielt før denne kampen, sier Origi.

- Origi er en veldig viljesterk spiller. Han er alltid slik, sier Lillestrøm-trener Magnus Haglund til Dagbladet.

Ikke noe press Kenyaneren startet den norske karrieren i Moss i 2007 hvor han spilte i fire sesonger. Han var også i Ull/Kisa én sesong før han tok turen til Åråsen før inneværende sesong. Keeperen har flere landskamper for Kenya, og er vant til å spille store kamper. Han merker derfor ikke noe ekstra press før møtet med Vålerenga.

- Jeg har spilt kamper som har like stor betydning, på landslag og slike ting i Kenya, hvor folk blir drept. Så det er ikke noe større press eller ekstra tenning. Det er bare en glede som er inni meg, sier Origi.

Vålerenga har et godt tak på Lillestrøm på Åråsen. På de seks siste møtene i Tippeligaen stå VIF med fem seire og én uavgjort. Det håper 29-åringen hjemmelaget kan gjøre noe med.

- «Theres alway a first time». Jeg håper det blir en slik dag på søndag, sier Origi.

P.S Lillestrøms førstekeeper Kenneth Udjus er ute med en skulderskade.