Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har en mage- følelse for Liverpool

Sjekk ut Myhres topp 6-tips. Vinn England-tur!

NØKKELEN: Brendan Rodgers (t.v) har hatt suksess i flere år med sin filosofi, fastslår Thomas Myhre. Foto: Scanpix AP / Steven Senne
NØKKELEN: Brendan Rodgers (t.v) har hatt suksess i flere år med sin filosofi, fastslår Thomas Myhre. Foto: Scanpix AP / Steven Senne Vis mer

• Sett opp ditt tips: Plasser de 20 lagene på tabellen, og du kan vinne en fotballtur for to til England verd 10 000 kroner.

(Dagbladet): Thomas Myhre (39) var innom hele seks engelske klubber - og spilte 70 matcher for Everton siden ankomsten i 1997.

En dag før ligastart spår den tidligere landslagskeeperen en opptur for Evertons erkerival Liverpool, på grunn av klubbens nye manager Brendan Rodgers.

- Liverpool blir spennende, de er på rett vei. Rodgers tar grep, etter mange, mange år uten en råd tråd. Han rydder i stallen, og henter ikke inn etablerte stjerner. I stedet kommer en spiss fra Italia (Fabio Borini) og en ung spiller fra Swansea (Joe Allen), sier Myhre til Dagbladet.

I EVERTON-TRØYA: Thomas Myhre spilte 70 kamper for Everton på fire år. Siden var han også innom Birmingham, Tranmere, Sunderland, Crystal Palace og  Charlton i England. Foto: Dagbladet
I EVERTON-TRØYA: Thomas Myhre spilte 70 kamper for Everton på fire år. Siden var han også innom Birmingham, Tranmere, Sunderland, Crystal Palace og Charlton i England. Foto: Dagbladet Vis mer

- Liverpool blir å regne med, men ikke blant de tre aller tre beste.

Finger i jorda Myhre tror det er slutt med vinglingen på Anfield og setter de helrøde på en 4. plass - opp fire plasser fra i vår.

- Jeg har en magefølelse for Liverpool. Nå stikkes fingeren i jorda, og Rodgers filosofi har fungert med Swansea både i Championship og Premier League. Liverpool har en spennende mann som kan bygge et fundament. Men de har en lang vei å gå før de kan utfordre de tre øverste.

Myhres topp tre er ligamester Manchester City, Manchester United og Chelsea - uten at han klarer å kåre en vinner av de to Manchester-lagene.

City sterkere - City blir sterkere enn i fjor, men United blir bedre med Ryan van Persie. Dessuten tror jeg Chelsea kommer til å levere. Jeg tror det blir tett mellom de tre lagene, sier Myhre.

Som guttunge var østfoldingen Liverpool-supporter, men etter Everton-oppholdet banker hjertet mørkeblått under Merseyside-derbyene.

ITALIA-SPISS: Fabio Borini (t.h) forsterker Liverpool-angrepet, 21-åringen står med én landskamp for EM-finalist Italia. Foto: Scanpix / AFP
ITALIA-SPISS: Fabio Borini (t.h) forsterker Liverpool-angrepet, 21-åringen står med én landskamp for EM-finalist Italia. Foto: Scanpix / AFP Vis mer

Derfor håper eksproffen, som nå selv er manager for idrettsutøvere, alltid på suksess på Goodison Park.

- Arsenal blir å regne med om fjerdeplassen, sammen med Liverpool. Og så håper jeg at Everton kommer sterkt. Jeg tror de blir spennende, David Moyes gjør en fantastisk jobb i Everton. De har et bra lag og er sikre i topp 10, sier Myhre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media