- Jeg har en mage- følelse for Liverpool

Sjekk ut Myhres topp 6-tips. Vinn England-tur!

NØKKELEN: Brendan Rodgers (t.v) har hatt suksess i flere år med sin filosofi, fastslår Thomas Myhre. Foto: Scanpix AP / Steven Senne
NØKKELEN: Brendan Rodgers (t.v) har hatt suksess i flere år med sin filosofi, fastslår Thomas Myhre. Foto: Scanpix AP / Steven Senne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sett opp ditt tips: Plasser de 20 lagene på tabellen, og du kan vinne en fotballtur for to til England verd 10 000 kroner.

(Dagbladet): Thomas Myhre (39) var innom hele seks engelske klubber - og spilte 70 matcher for Everton siden ankomsten i 1997.

En dag før ligastart spår den tidligere landslagskeeperen en opptur for Evertons erkerival Liverpool, på grunn av klubbens nye manager Brendan Rodgers.

- Liverpool blir spennende, de er på rett vei. Rodgers tar grep, etter mange, mange år uten en råd tråd. Han rydder i stallen, og henter ikke inn etablerte stjerner. I stedet kommer en spiss fra Italia (Fabio Borini) og en ung spiller fra Swansea (Joe Allen), sier Myhre til Dagbladet.

- Liverpool blir å regne med, men ikke blant de tre aller tre beste.

Finger i jorda Myhre tror det er slutt med vinglingen på Anfield og setter de helrøde på en 4. plass - opp fire plasser fra i vår.

- Jeg har en magefølelse for Liverpool. Nå stikkes fingeren i jorda, og Rodgers filosofi har fungert med Swansea både i Championship og Premier League. Liverpool har en spennende mann som kan bygge et fundament. Men de har en lang vei å gå før de kan utfordre de tre øverste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer