- Jeg har en muntlig avtale med Manchester City

Málaga-trener Manuel Pellegrini kommer med innrømmelse.

ØYNER PREMIER LEAGUE: Manuel Pellegrini hevder han har en muntlig avtale med Manchester City. Foto: REUTERS/Ina Fassbender/NTB Scanpix
ØYNER PREMIER LEAGUE: Manuel Pellegrini hevder han har en muntlig avtale med Manchester City. Foto: REUTERS/Ina Fassbender/NTB ScanpixVis mer

Málaga-trener Manuel Pellegrini innrømmet onsdag at han har en muntlig avtale med Manchester City om å bli Roberto Mancinis etterfølger som manager.

- Jeg har en muntlig avtale med dem, og jeg håper den blir satt ut i livet, sa chileneren til TV-stasjonen Canal Sur.

- Jeg har ennå ingen signert kontrakt.

Pellegrini har lenge vært regnet som favoritt til å bli Manchester Citys neste manager.

- Det er sant at Manchester City har vist stor interesse for at jeg skal komme til dem, og jeg har hatt samtaler med dem, men inntil papirene er signert kan man ikke si at noe er avgjort, sa han.

Han holdt på å føre Málaga til mesterligasemifinale i klubbens første sesong i turneringen. To omstridte mål for Borussia Dortmund i sluttminuttene kostet det spanske laget avansement.

Málaga nektes europacupspill neste sesong som følge av at klubben ikke har betalt lønninger og overgangssummer i tide. De økonomiske problemene bidro til at Pellegrini forlater klubben etter to og et halvt år.

Klubben er sportslig kvalifisert for europaligaen, og kan delta der dersom en anke mot utelukkelsen til Idrettens voldgiftsrett fører fram.

(NTB)