Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har et lag, men ingen spiss. Falcao har ikke et lag

Mourinho på spissjakt.

 PÅ JAKT:  Jose Mourinho har gjort det klart han kommer til å hente en spiss i sommer. Etter at Wayne Rooney signerte en monsterkontrakt med Manchester United, må han nok se seg om andre steder. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix
PÅ JAKT: Jose Mourinho har gjort det klart han kommer til å hente en spiss i sommer. Etter at Wayne Rooney signerte en monsterkontrakt med Manchester United, må han nok se seg om andre steder. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I januar røpet Jose Mourinho at Chelsea kommer til å handle en spiss til sommeren. Portugiseren innrømmet at januar-vinduet ikke var optimalt:

- Vi venter til sommeren, dere vil forstå hvorfor da, sa Mourinho. Det startet selvfølgelig en rykteflom. Diego Costa? Zlatan Ibrahimovic? Edison Cavani eller Falcao?

Stjernespissene ble i tur og orden linket til blåtrøyene fra London.

Lettet på sløret Jose Mouringo er kjent som en mann som liker å snakke med pressen. I Rooney-sagaen holdt han ikke noe tilbake.

Heller ikke nå greide portugiseren å vente til sommeren med å hinte om sin nye stjernespiss:

- Jeg har et lag, men ingen spiss. Falcao har ikke et lag. En spiller som han kan ikke spille foran 3000 mennesker. Monaco er en klubb som ødelegger karrieren din, sier Mourinho til den franske avisa Canal Football Club, gjengitt i Daily Mail.

Falcao ble hentet til Monaco for 50 millioner pund før sesongen, og scoret ni mål på 17 kamper før han ble langtidsskadet.

Zlatan-rykter Nå har altså Mourinho vist sin interesse i samme jafs som manageren utelukker at Chelsea vil prøve seg på Zlatan:

- Han er fornøyd i Paris. Vi er venner og snakker sammen, så det vet jeg, sier Mourinho og legger til:

- PSG er så rike at de aldri ville ha åpnet døra for oss. Det ville vært et umulig oppdrag.

 AKTUELL: Jose Mourinho vil lure Radamel Falcao fra Monaco. Foto: NTB Scanpix
AKTUELL: Jose Mourinho vil lure Radamel Falcao fra Monaco. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!