Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har faktisk ikke vondt noen steder

Brækhus føler seg helt fin dagen etter kampen mot Lamare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Cecilia Brækhus møtte i dag pressen ved frokostbordet på hotellet hun bor i Frederikshavn.

Det er ikke mange timene siden hun sto i ringen i Arena Nord med franske Myriam Lamare i motstatt hjørne. I natt fikk hun bare tre-fire timer søvn.

- Jeg sov godt de få timene jeg fikk sovet, sier hun til Dagbladet.

Ingen skrammer Lamare stilte opp etter kampen i går med flere hevelser i ansiktet og var tydelig merket av boksekampen mellom de to. Brækhus derimot kom i dag til frokost uten så mye som en skramme, og det var vanskelig å se at hun hadde vært i aksjon bare noen timer tidligere.

- Jeg føler meg helt fin. Jeg har faktisk ikke vondt noen steder, sier hun.

Kampen mot Lamare gikk i ti runder, men Brækhus sa etter kampen at det ble en roligere kamp, sammenlignet med den forrige kampen mot Oxandia Castillo.

HELT FIN: Cecilia Brækhus hadde ikke vondt noen steder dagen etter kampen mot Myriam Lamare.
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
HELT FIN: Cecilia Brækhus hadde ikke vondt noen steder dagen etter kampen mot Myriam Lamare. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

- Vi gikk litt rolig ut denne gangen. Jeg gikk rolig ut på grunn av ny situasjon med ny trener. Så det var ikke som mot Castillo hvor man gikk ut i 11.  Så kroppen er veldig fin, sier Brækhus.

På ferie Nå skal hun ta seg en velfortjent ferie, før hun skal tilbake i gymmen sammen med treneren Otto Ramin, som kom inn som ny trener for bare seks uker siden.

- Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med han. Når vi har fått jobbet enda mer sammen kommer dette til å bli veldig bra, lover hun.

MERKET: Myriam Lamare stilte opp på pressekonferansen med flere merker i ansiktet etter å ha gått ti runder mot Cecilia Brækhus. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
MERKET: Myriam Lamare stilte opp på pressekonferansen med flere merker i ansiktet etter å ha gått ti runder mot Cecilia Brækhus. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart