- Jeg har faktisk ikke vondt noen steder

Brækhus føler seg helt fin dagen etter kampen mot Lamare.

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Cecilia Brækhus møtte i dag pressen ved frokostbordet på hotellet hun bor i Frederikshavn.

Det er ikke mange timene siden hun sto i ringen i Arena Nord med franske Myriam Lamare i motstatt hjørne. I natt fikk hun bare tre-fire timer søvn.

- Jeg sov godt de få timene jeg fikk sovet, sier hun til Dagbladet.

Ingen skrammer Lamare stilte opp etter kampen i går med flere hevelser i ansiktet og var tydelig merket av boksekampen mellom de to. Brækhus derimot kom i dag til frokost uten så mye som en skramme, og det var vanskelig å se at hun hadde vært i aksjon bare noen timer tidligere.

- Jeg føler meg helt fin. Jeg har faktisk ikke vondt noen steder, sier hun.

Kampen mot Lamare gikk i ti runder, men Brækhus sa etter kampen at det ble en roligere kamp, sammenlignet med den forrige kampen mot Oxandia Castillo.

HELT FIN: Cecilia Brækhus hadde ikke vondt noen steder dagen etter kampen mot Myriam Lamare.
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
HELT FIN: Cecilia Brækhus hadde ikke vondt noen steder dagen etter kampen mot Myriam Lamare. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer

- Vi gikk litt rolig ut denne gangen. Jeg gikk rolig ut på grunn av ny situasjon med ny trener. Så det var ikke som mot Castillo hvor man gikk ut i 11.  Så kroppen er veldig fin, sier Brækhus.

På ferie Nå skal hun ta seg en velfortjent ferie, før hun skal tilbake i gymmen sammen med treneren Otto Ramin, som kom inn som ny trener for bare seks uker siden.

- Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med han. Når vi har fått jobbet enda mer sammen kommer dette til å bli veldig bra, lover hun.

MERKET: Myriam Lamare stilte opp på pressekonferansen med flere merker i ansiktet etter å ha gått ti runder mot Cecilia Brækhus. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
MERKET: Myriam Lamare stilte opp på pressekonferansen med flere merker i ansiktet etter å ha gått ti runder mot Cecilia Brækhus. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer