- Jeg har fått ei ny dame som jeg har det veldig bra med

Derfor stråler John Arne Riise også på fotballbanen.

RIISE MED NY KJÆRESTE: John Arne Riise spilte en god kamp mot England, og mener det er fordi han stråler på hjemmebane. Ifølge Se og Hør er det Louise Angelica Markussen fra Oslo som er Riises nye flamme. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix og Eirik Helland Urke/Stella Pictures
RIISE MED NY KJÆRESTE: John Arne Riise spilte en god kamp mot England, og mener det er fordi han stråler på hjemmebane. Ifølge Se og Hør er det Louise Angelica Markussen fra Oslo som er Riises nye flamme. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix og Eirik Helland Urke/Stella PicturesVis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): John Arne Riise var godt fornøyd med sin egen innsats i den steikende Oslo-sola i går.

Norge tapte 1-0 mot England - men den norske backen var greit fornøyd med gjennomføringen.

- Selv om vi tapte var det en ganske fornøyd gjeng som satt i garderoben etter kampen, sa sunnmøringen til Dagbladet.

Om ikke alle de norske spillerne hadde like god grunn til å være fornøyd med gårsdagens innsats stod i alle fall rødluggen på venstre back fram med både finesser og løpsvilje.

Hele tre ganger slo han til med tunnell på sine kolleger fra England. Både James Milner og ikke minst Theo Walcott fikk unngjelde.

- Det er sånne ting som skjer og det var veldig artig, men jeg ville ikke si noe til Walcott - da hadde det blitt payback-time, sa Riise etter kampen.

Ny dame
Fulham-spilleren har fått mye skryt den seneste tiden og nølte ikke med å dra fram suksessfaktorene som har gjort at en tilsynelatende nedadgående kurve har blitt snudd opp ned.

- Det går bra med familien, jeg er skadefri, jeg har fått ei ny dame som jeg har det veldig bra med - det gir selvtillit og prestasjoner, sier Riise til Dagbladet.

Ifølge Se og Hør er det Louise Angelica Markussen (21) fra Oslo som er Riises nye flamme. Hun var deltager i Frøken Norge i 2010.

England vant kampen, men Norge hadde for en gangs skyld mest ballinnehav i en landskamp mot en antatt bedre motstander. Dette overrasket enkelte av våre mer meritterte spillere, men var samtidig helt etter planen.

- Vi hadde mye ball i dag, det var rett og slett litt utypisk norsk, sier Morten Gamst Pedersen til Dagbladet.

- Bør skape mer
Når et lag har en høy andel av ballinnehavet er det også ofte sånn at ballen ofte befinner seg på egen banehalvdel eller så vidt over midten. Så var nok også tilfellet på Ullevaal i går.

- Vi spiller bra med ballen og beveger den godt fra side til side med høyt tempo, men den siste tredelen var for dårlig — vi bør skape litt flere målsjanser, utdyper Gamst ovenfor Dagbladet

Kaptein Brede Hangeland stilte seg til dels bak lagkameratenes vurdering av lagets innsats, men var ikke på langt nær like entusiastisk.

- Det var en ny opplevelse å ha ballen så mye, men de har den stilen de har under Roy, da blir det fort sånn, sier Hangeland.

- Sverige har en Zlatan, som vi manglet i dag, oppsummerte Hangeland lattermildt til en svensk journalist på stedet.

Så spørs det om vi får se nytt og ballbesittende Norge i den kommende VM-kvaliken.