DISKET: På dramatisk vis ble Novak Djokovic disket fra US Open. Her kan du se hendelsen. Video med tillatelse: Eurosport / Dplay Vis mer

Novak Djokovic:

- Jeg har fått en stor lærepenge

Verdensener Novak Djokovic innrømmer at utkastelsen fra US Open ga ham en lekse han aldri vil glemme.

Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjerde runde i US Open at serberen traff en linjedommer da han slo ballen bak seg i skuffelse over å ta tapt et game i kampen mot spanske Pablo Carreno Busta.

- Jeg jobber mentalt og følelsesmessig like hardt som jeg trener fysisk. Jeg forsøker å gi den beste versjonen av med selv både på og utenfor banen. Jeg forstår at jeg kan ha noen utbrudd, men dette er noe av personligheten min og slik jeg alltid har vært, sier han i forkant av grusturneringen i Roma.

- Jeg skal la ta dette innover meg som en stor lærepenge. Jeg har tenkt nøye over det og forstått det. Jeg har snakket med teamet mitt og at dette var noe slikt som uheldigvis kunne skje. Du må gå videre, sa han.

Djokovic jaktet sin 18. Grand Slam-tittel. Nå må han vente til Roland Garros-turneringen.

- Jeg kommer aldri til å glemme det. Det er en slik episode som vil forfølge deg hele livet. Jeg tror ikke jeg får noen større problemer med å komme tilbake og prestere bra på tennisbanen, sa Djokovic.

Verdensener har walkover i 1. runde i ATP1000-turneringen på grus i Roma.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer