Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har fått meg noen partytabletter

Steffen Iversen er tilbake på banen om tre uker.

Tirsdagens undersøkelse viser at Steffen Iversen trolig er tilbake i RBK-drakta i løpet av tre uker.

Det var mot slutten av mandagens kamp mellom Rosenborg og Lyn (2-1) at Steffen Iversen gikk ned for telling. RBKs medisinske team fryktet i verste fall at det var brudd i kragebeinet, men røntgenundersøkelsen avkreftet dette.

- Det var heldigvis ikke brudd, men et ledd mellom skulderbladet og kragebeinet som ikke var på rett plass. Det har delvis rettet seg til i dag, men er ennå ikke helt som det skal være, mente RBK-lege Kjetil Holen til rbk.no.

- Når kan han være tilbake?

- Vi regner med at han er tilbake om tre uker. Han skal ta det helt med ro i dag og i morgen, så sjekker vi han på nytt torsdag, og legger en plan for opptreningen, sier Holen.

Iversen var sikker på at det var brudd på grunn av smertene.

- Jeg har ikke sovet et sekund i hele natt, men har nå fått meg noen partytabletter som skal dempe smertene, sa Iversen.

Går det som legene tror går Iversen glipp av kampene mot Strømsgodset, Fredrikstad og Vålerenga, mens han kan være tilbake på banen hjemme mot Tromsø 26. april.

SOV IKKE I NATT: Steffen Iversen forteller at han ikke sov i natt. RBK-lege Kjetil Holen tror spissen er tilbake om tre uker. Foto: TOM E. ØSTHUUS
SOV IKKE I NATT: Steffen Iversen forteller at han ikke sov i natt. RBK-lege Kjetil Holen tror spissen er tilbake om tre uker. Foto: TOM E. ØSTHUUS Vis mer

(NTB)

image: - Jeg har fått meg noen partytabletter
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media