- Jeg har fått ny tillit av Petter

Pappa Northug fortsetter som manager.

FORNYET TILLIT: John Northug var i tvil om han skulle fortsette som manager for sin sønn, men har nå fått grønt lys fra både Petter og kommunen han vanligvis jobber for. Her er VM-kongen sammen med pappa John og mamma May i Holmenkollen. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
FORNYET TILLIT: John Northug var i tvil om han skulle fortsette som manager for sin sønn, men har nå fått grønt lys fra både Petter og kommunen han vanligvis jobber for. Her er VM-kongen sammen med pappa John og mamma May i Holmenkollen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

John Northug fortsetter som manager for langrennssønnen Petter Northug.

Pappa Northug har siden i fjor sommer hatt permisjon fra stillingen som fagkonsulent for jordbruk i Mosvik kommune for å jobbe på heltid som manager for sine skisønner, og da primært eldstesønnen Petter.

I vinter varslet Northug via Trønder-Avisa at han trolig kom til å trappe ned engasjementet som manager - blant annet fordi han var usikker på om han ville få forlenget permisjonen.

Nå er det imidlertid klart at John Northug fortsetter i managerjobben.

- Jeg har fått ny tillit fra Petter. Og kommuneledelsen har også vært velvillig og sagt at jeg får permisjon så lenge jeg ønsker. De ser at det vi driver med også har en verdi for kommunen, og det er vi takknemlig for, sa John Northug til Nettavisen onsdag kveld.

- Det er veldig viktig for Petter at John fortsatt kan gjøre den jobben han har gjort det siste året. Han er helt uvurderlig for Petter. Alle personene i apparatet rundt Petter er erstattelig, med ett unntak. Det unntaket er John. Ingen andre kan gjøre den jobben like bra, sier Otto Ulseth - som har vært tett på Team Northug det siste året, både som forfatter og døråpner/-lukker mot mediene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer