KAN SMILE IGJEN: Camilla Herrem kunne glise igjen etter tapet og skuddbommen mot Russland. Norge tok bronse i ettermiddag. Foto: AP Photo/Ben Curtis
KAN SMILE IGJEN: Camilla Herrem kunne glise igjen etter tapet og skuddbommen mot Russland. Norge tok bronse i ettermiddag. Foto: AP Photo/Ben CurtisVis mer

- Jeg har fått så sinnssykt mange meldinger på Facebook

Herrem og Norge reiste seg etter Russland-smellen.

RIO (Dagbladet): Norge tok OL-bronse i håndball, nasjonens fjerde så langt i Rio-lekene.

For Camilla Herrem (29) ble det en ekstra spesiell kamp i Future Arena, etter den store nedturen og alle tårene fra Russland-tapet der kantspilleren bommet på kampens siste skudd.

- Det føles bedre nå, sier Herrem til Dagbladet, rundt en halvtime etter kampslutt i OL-byen.

- Hvordan har du hatt det de siste dagene?

- Jeg synes det var vanskelig å komme seg opp. Dagen i går (fredag) var vrien. Men vi var ute og spiste i går, hele laget og lederne. Det var godt å komme seg ut fra OL-landsbyen, sier hun.

- Hvordan var timene etter Russland-tapet?

- Det var en lang kveld. Herregud, så lang kvelden var. Skuddet gikk igjen, igjen inne i hodet. Jeg lå og tenkte på Nederland-keeper Tess Wester, men så dukket plutselig Russland-bommen opp i hodet: «Få det vekk, få det vekk!». Da kom klumpen igjen. Jeg hadde nok med mine egne tanker og jeg har snakket mye med familien min. De har backet meg opp, men det var jo opp til meg selv... sier Herrem.

MEDALJE: Spillerne feirer at medaljen er sikret.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
MEDALJE: Spillerne feirer at medaljen er sikret.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Hva slags følelse sitter du med nå?

- Jeg avslutter OL med en god følelse, sier kantspilleren som scoret fire mål i bronsefinalen.

Hun fortsetter:

- Nå skal vi nyte seieren. Jeg er stolt over at vi reiser oss! Jeg må få si en ting: Jeg har fått så sinnssykt mange meldinger på Facebook, sms og Instagram de siste dagene. Jeg er så takknemlig! Folk har støttet meg etter Russland-kampen. Både kjente og ukjente, sier Herrem.

Norge var klart best i bronsefinalen i Future Arena i ettermiddag. Nederland var aldri i nærheten og til tross for en litt rotete norsk kamp, ble det en enkelt timålsseier. Nora Mørk ble norsk toppscorer med sju mål.

Frankrike og Russland møtes til OL-finale kl. 20.30 norsk tid. Håndballjentene skal se finalen og delta på medaljesermoni seinere i kveld.