- Jeg har forsøkt å ikke lese det som har stått om meg

Endelig smiler Charlotte Kalla igjen.

ALL GRUNN TIL Å SMILE:  Charlotte Kalla tok seg til semifinale på bysprinten i Gatineau, og har endelig funnet tilbake til godfølelsen igjen, 
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
ALL GRUNN TIL Å SMILE: Charlotte Kalla tok seg til semifinale på bysprinten i Gatineau, og har endelig funnet tilbake til godfølelsen igjen, Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GATINEAU (Dagbladet): Til tross for fjerdeplassen i verdenscupsammendraget har Charlotte Kalla hatt en blytung sesong. Resultatene har vært såpass skrale at hun valgte å stå over prøve-VM i Lahti forrige helg for å lade maksimalt opp til den avsluttende Ski Tour Canada de neste to ukene. - Dette er ett av sesongens to store mål, så det er virkelig noe jeg har sett fram mot. Det pirrer litt ekstra i magen når jeg pakker bagen for å dra over hit. Det er mye som er nytt og en utfordring det her, sier Kalla etter åpningsdistansen i touren.Kalla gikk for en gangs skyld en god sprint, og lå på åttendeplass i sammendraget før dagens fellesstart i Montreal, som endte i skuffelse.

I går var imidlertid lettelsen over å nok en gang levere i skisporet tydelig på Kalla. Mellom heatene jogget hun rundt målområdet og smilte. 

Men både før hun tok avgjørelsen om å bli hjemme fra Lahti, og ikke minst i etterkant av den avgjørelsen, har skriveriene i de svenske avisene vært heftige. 

Stengt ting ute Det hjalp selvfølgelig ikke at hennes mangeårige landslagstrener, Mattias Persson, fortalte etter Falun-fiaskoen i februar at Kalla nok «hadde vondt i sjelen» etter de svake resultatene. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer