Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har fortsatt vondt over straffemissen

Titler er viktigere enn mål for Lionel Messi.

VIL HA TITLER: Lionel Messi vil gjøre alt for å vinne titler heller enn å toppe de 73 målene han gjorde for Barcelona forrige sesong. Foto: Reuters / NTB Scanpix
VIL HA TITLER: Lionel Messi vil gjøre alt for å vinne titler heller enn å toppe de 73 målene han gjorde for Barcelona forrige sesong. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Lionel Messi vil gjøre alt for å vinne titler heller enn å toppe de 73 målene han gjorde for Barcelona forrige sesong.

Den argentinske fotballmagikeren var klar i sin tale under onsdagens pressekonferanse i Barcelona.

- Jeg ser ikke for meg at jeg slår antall mål kommende sesong. Det er ikke målet mitt. Jeg ønsker å utvikle meg som spiller og gi mer til laget. Målet mitt er å vinne flere titler, sa Messi.

Real Madrid og Chelsea stoppet den spanske storklubben fra å vinne de to største trofeene forrige sesong. Erkerivalen fra hovedstaden tok seriegullet, mens engelskmennene fra London slo Barcelona ut av semifinalen på veien mot mesterligatriumfen.

- Jeg håper vi kan slå tilbake og vinne alt på nytt. Vi vet det er veldig vanskelig. Jeg har fortsatt vondt over at jeg bommet på straffen mot Chelsea og for tapet mot Real Madrid på Camp Nou, forteller Messi.

Tito Vilanova, som var Pep Guardiolas assistent i fire år, har overtatt trenerjobben i Barcelona. Messi ser fram til å jobbe med mannen som fikk ham opp og fram gjennom ungdomsakademiet for ti år siden.

- Tito hjalp meg mye da jeg var yngre. Jeg trodde aldri jeg skulle få jobbe med han igjen som sjef, men jeg er veldig glad for å ha ham her, sier 25-åringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media