Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har frist til fredag

Åge Hareides eneste tilbud er fra Superettan.

SA NEI TIL HELSINGBORG: Åge Hareide har allerede sagt nei til Helsingborg. Fredag kan Örgryte stå for tur.  Foto: Björn Olsson
SA NEI TIL HELSINGBORG: Åge Hareide har allerede sagt nei til Helsingborg. Fredag kan Örgryte stå for tur. Foto: Björn Olsson Vis mer

||| (Dagbladet) Åge Hareide bekrefter overfor Dagbladet at han i går sa nei til tilbudet fra Helsingborg.

- Ja, det er avgjort. Tidsfristen var avgjørende. Jeg ville vente litt - og bruke mer tid. Men da de ville ha en avgjørelse, så svarte jeg nei, sier Hareide til Dagbladet.

Eneste tilbud
Norges tidligere landslagssjef tok svensk seriegull med Skåne-laget i 1999. Klubbens første seriemesterskap på 58 år.

- Jeg var interessert. Men av og til ønsker en litt tid for å se om det kunne komme andre på banen, sier 56-åringen som var nær ved å gjennomføre en vanvittig redningsoperasjon med Örgryte denne sesongen. Men til tross for at den poengmessige snuoperasjonen endte med nedrykk, så er han ikke uinteressert i å bli i Göteborg.

Hareide opplyser til Dagbladet at per i dag er Örgryte-jobben i Superettan hans eneste konkrete tilbud.

- Det er det. Jeg har fått frist til fredag med å svare. Det er det mest konkrete nå, sier Hareide.

Den tidligere Brøndby-og Rosenborg-treneren har ikke lagt skjul på at han er åpen for andre klubber. Ei heller tilbakekomst til Norge. Gamleklubben i Trondheim må ha på plass Erik Hamréns arvtaker i løpet av august neste år da svensken blir landslagsjef på heltid. Samtidig ventes Uwe Röslers skjebne i Viking å bli beseglet i løpet av denne uken.

- Jeg kan ikke kommentere noe annet. I disse dager blir det sagt så mye via agenter og andre. Jeg holder meg unna, sier Norges tidligere landslagssjef.

Trives
Hareide erkjenner at en jobb i Sveriges nest øverste divisjon kan bli en helt ny hverdag for den eneste treneren som har vunnet ligagullbåde Norge, Sverige og Danmark.

- Men jeg kan fint jobbe i Örgryte. Göteborg er nært til Norge. Og jeg trives godt. Det er en klubb som har vist evner. Det vil handle om å få det økonomiske på plass - og få muligheten til å bygge opp noe. Så hvis det skal bli i Superettan så får jeg heller forholde meg til at det blir andre forhold der med andre arenaer og så videre, sier Hareide.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media