Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har gått to år uten å kunne leve et normalt liv

Holtet legger opp på grunn av hodeskader.

MÅ GI SEG: Färjestad-spiller Marius Holtet legger opp på grunn av hodeskader. Foto: Stig Kenne / NTB Scanpix
MÅ GI SEG: Färjestad-spiller Marius Holtet legger opp på grunn av hodeskader. Foto: Stig Kenne / NTB Scanpix Vis mer

Marius Holtet (31) bestemte seg torsdag for å gi seg med ishockey på grunn av hodeskader. Han ga klubbens sin Färjestad beskjed om dette umiddelbart, skriver Hamar Arbeiderblad.

Det var i romjulen for snart to år siden at Holtet pådro seg noen smeller i hodet, slik at han fikk store problemer. Han har også tidligere i karrieren pådratt seg flere hjernerystelser, men kommet tilbake.

- Klubben beklaget, men har lenge skjønt hvor det bar med den langvarige skaden jeg på pådro meg for snart to år siden. I Färjestad var de glade for at beslutningen kom fra meg selv, selv om klubbledelsen syntes det var leit både for mitt eget og klubbens vedkommende, sa Holtet.

- Det var ingen vei utenom å gi seg. Jeg har gått to år uten å kunne leve et normalt liv. Jeg kan ikke trene som jeg gjorde da jeg spilte ishockey for Färjestad og landslaget, uten å måtte betale med en kraftig hodepine som setter meg helt ut av funksjon, sa Hamar-mannen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media