- Jeg har gjort det 1000 ganger. Så misset jeg i mitt livs største øyeblikk

Hadde han holdt denne, kunne superbowl endt omvendt.

(Dagbladet): New York Giants slo New England Patriots 21-17 i nattas superbowl.

Og typisk nok sitter taperne igjen og ergrer seg over misbrukte muligheter.

- Vi manglet akkurat det siste lille. Det var noen misbrukte sjanser der ute. Det var en veldig tett kamp. Vi kjempet til siste slutt, jeg er veldig stolt av det, sier Patriots-quarterback Tom Brady.

En av de store sjansene som glapp, var en pasning fra Brady til Wes Welker, som var den beste receiveren i den regulære NFL-sesongen med 122 mottatte pasninger.

- Mitt livs øyeblikk Den gode statistikken var en mager trøst for Welker i natt, da han mistet det mottaket som kunne blitt helt avgjørende for utfallet - fire minutter før slutt. På NFL.com ligger videoer både av glippen og intervjuene med Welker og Brady.

- Vi hadde en mulighet. Ballen var akkurat der den skulle være. Jeg trengte bare å ta den imot. Det er et mottak jeg har gjort 1000 ganger. Så, i mitt livs største øyeblikk, klarte jeg det ikke. Det er nedslående, sier en knust Welker.

For så stort er superbowl for de amerikanske fotballspillerne, at en sjanse i den store finalen er et høydepunkt i karrieren og i livet. Å miste en pasning som den Welker glapp, kan kanskje sammenliknes med å misse en åpenbar scoringssjanse i en Champions League-finale.

Støttes av Brady Dermed er skuffelsen og følelsen av å ha ødelagt for laget tilsvarende sterk.

- Den traff meg rett i hendene. Det er en slik ball jeg aldri mister, som jeg alltid klarer å ta imot. Men i den mest avgjørende situasjonen sviktet jeg laget mitt, sier Welker.

Men quarterback Tom Brady forsikrer at han ikke slutter å stole på mannen som har plukket ned pasningene hans som modne frukter hele sesongen.

- Jeg vil fortsette å kaste ballen til ham så lenge jeg er i stand til det. Han er en fenomenal spiller og lagkamerat, jeg elsker den fyren, sier Brady.

KNUST: Welker følte han sviktet laget sitt da han glapp en type pasning han «alltid» tar imot. Foto: Charlie Riedel, AP/Scanpix
KNUST: Welker følte han sviktet laget sitt da han glapp en type pasning han «alltid» tar imot. Foto: Charlie Riedel, AP/Scanpix Vis mer