- Jeg har gjort noe dumt, og angrer på det

Men Johnsen vurderer likevel en FCK-overgang.

TRONDHEIM/OSLO (Dagbladet.no): Rosenborg likte dårlig at Frode Johnsen ble fersket sammen med FCK-direktør Niels Chr. Holmstrøm og agent Stig Lillejord i Bergen.

I formiddag måtte toppscoreren inn til RBK-ledelsen. Etterpå beklaget Johnsen at Rosenborg ikke fikk beskjed, slik at det virker som om RBK føres bak lyset.

-Jeg har gjort noe dumt, og angrer på det, sier Frode Johnsen til Dagbladet.no.

Likevel er det langt fra sikkert at den tidligere Odd-spissen blir på Lerkendal. Han er bosmanspiller ved sesongslutt - og må selges i sommer hvis han ikke skal gå gratis.

Johnsen har fortalt RBK-direktør Rune Bratseth at han gjerne vil snakke med andre klubber.

Han medgir at kontakten med FC København er en brekkstang for å få en bedre kontrakt med RBK enn den han har blitt tilbudt.

- Jeg har sagt til Bratseth at får jeg en toårskontrakt, så tar jeg kontakt med andre klubber. Det er slik det er i forhandlinger, sier Johnsen.

FCK er et høyaktuelt alternativ, og en overgang kan skje raskt for RBK-spissen.

- Første gang jeg hørte om interessen var før helga. Om jeg skal melde overgang eller ikke må jeg bestemme meg for ganske snart, sier Johnsen til adressa.no.

RBK-direktør Rune Bratseth mener agent Lillejord har oppført seg uholdbart, og legger skylda på agenten for at Johnsen befant seg i møte med FCK.

- Klubber ringer til oss hele tiden og spør om spillere, og det er helt greit. Men å ha møter uten å informere oss er ikke bra, sier Bratseth til Dagbladet.no.

Han vil likevel ikke følge opp denne saken.

-Jeg regner med at både agenten og FC København tar kontakt med oss snarest, sier Bratseth.

Agent Lillejord beklaget også via Dagbladet.no at Rosenborg ikke visste om møtet mellom FCK, ham og Johnsen.

Men han fastholder at det ikke ble ført forhandlinger mellom Johnsen og danskene.

- Det ble ikke diskutert økonomi, ikke om en krone, sier Lillejord til Dagbladet.no.

FIKK SVAR: Rune Bratseth og Per Joar Hansen krevde forklaring på hvorfor Frode Johnsen var sammen med FCK-lederen. Derfor ble Johnsen kalt inn på teppet i dag.