- Jeg har gjort noen dumme valg etter å ha drukket

Åpenhjertig Solskjær.

POPULÆR FOREDRAGSHOLDER:   Ole Gunnar Solskjær. Foto: John T. Pedersen
POPULÆR FOREDRAGSHOLDER: Ole Gunnar Solskjær. Foto: John T. PedersenVis mer

(Dagbladet): At Ole Gunnar Solskjær er en populær foredragsholder, er hevet over tvil. Med fartstid i Manchester United fra 1996 til 2007 har Molde-treneren opplevd litt av hvert.

Derfor syntes nok Norges langrennselite de hadde en spennnende dag på Aker Stadion i går.

Ifølge NRK holdt Solskjær et foredrag om det å ta valg i livet. Til stede var blant andre Sjur Røthe, Finn Hågen Krogh og Maiken Caspersen Falla.

Og gjengen fikk høre en svært åpenhjertig Molde- og United-profil.

Trenger livserfaring - Jeg har gjort noen dumme valg etter å ha drukket, det bør dere også oppleve. Alle opplever slikt. For vi kan ikke leve som asketer, da ender vi opp uten livserfaring, sa Solskjær med et bredt smil, ifølge NRK.

40-åringen er født og oppvokst i Kristiansund. Solskjær var som ungdommer flest - han var med på fester - gjerne til utpå morgenkvisten.

- En gang kom jeg skikkelig seint hjem fra fest. Klokka var kanskje sju om morgenen. På sin vante plass satt pappa og betraktet meg. Kjeftet gjorde han aldri. Men han bemerket at det å komme hjem nå, for så å skulle dra på morgentrening, ikke var en særlig smart kombinasjon, sa Solskjær.

Skulle treffe Silje NRK forteller videre at det ikke bare var fotballen som gjorde at han dro på trening rett etter nattelivet for 23 år siden.

- Jeg dro på den treninga, ikke bare for å trene, men for å treffe Silje, hun som nå er kona mi. Ja, så ærlig kan jeg være, sa Solskjær.

Ifølge NRK kom han også inn på valget om å forlate Manchester til fordel for Norge. Han ble ansatt som Molde-trener i 2011, og fikk suksess på direkten med seriegull to år på rad.

- Det var ikke slik at kona mi ville ha meg hjem til Norge. Vi ville rett og slett ikke se barna i skoleuniform. Det var et lett valg at de skulle gå på skole her hjemme i Norge, sa Solskjær.

Molde møter for øvrig Tromsø i helga.

EKTEPAR:  Ole Gunnar Solskjær og kona Silje. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Ole Gunnar Solskjær og kona Silje. Foto: NTB Scanpix Vis mer