- Jeg har hatt 700 sexpartnere

Antonio «Cassanova» Cassano røper alt i ny bok.

(Dagbladet.no): Om Strømsgodset-spiller David Nielsens sjølbiografi har vakt stor oppsikt i Danmark og Norge, gjelder det i høyeste grad også Antonio Cassano i Italia.

Italienske Gazzetta dello Sport og spanske Marca er blant dem som har skrevet om utdrag fra biografien, som talende nok er titulert «Jeg vil fortelle deg alt».

Og den italienske fotballspilleren gjør nettopp det - han forteller alt. Absolutt alt det er plass til i en bok.

For eksempel forteller han om sin inkompetanse på alt annet enn fotball. Derfor har han aldri jobbet, og han mener han kunne blitt kriminell hvis det ikke var for fotballen.

Refser Capello

Men tross at han hadde lite penger som ungt fotballtalent, visste han å ordne seg:

- Jeg spilte rundt markedsbodene, og alle ville ha meg på laget. Så veddet folk 10, 15 og 20 000 lire på laget jeg spilte for, men jeg var ikke dum: Jeg ville ha pengene, så de måtte gi meg en andel av det de tjente, sier Cassano.

Proffen mener altså også at han sto i fare for å havne på skråplanet. Fotballen reddet ham.

- Jeg har hatt 700 sexpartnere

- Til nå har jeg levd 17 år som en uprivilegert person og ni som millionær. Dermed er det åtte år igjen til det er balanse i regnskapet, har 26-åringen regnet ut.

Sampdoria-spilleren skriver også en del om sine trenere, og deriblant Englands nåværende landslagstrener Fabio Capello.

- I Tarragona fikk han meg og Ronaldo til å varme opp hele andre omgang uten å sende oss på banen. I garderoben sa jeg til ham at «du er en drittsekk, du er mer falsk enn monopolpenger», skriver Cassano.

Eller skal vi si Cassanova?

- Fire kjærester på 11 år er lite

For Cassano legger ikke skjul på noe når det gjelder hans to lidenskaper - mat og sex.

- Fire kjærester på 11 år er et lavt tall. For å oppsummere, så har jeg hatt mine eventyr. La oss si at av de 600 - 700 damene jeg har vært sammen med, så kommer om lag 20 fra showbusiness-verdenen, påstår italieneren.

Han nevner ikke fotball blant sine største lidenskaper, men mener sex kan hjelpe på spillet.

SWINGER: Antonio Cassano gjør en god klassisk «Fortell alt»-manøver i sin nye selvbiografi. Til og med lidenskapelige italienere hever litt på brynene over Cassanos eskapader. Foto: EPA/SCANPIX
SWINGER: Antonio Cassano gjør en god klassisk «Fortell alt»-manøver i sin nye selvbiografi. Til og med lidenskapelige italienere hever litt på brynene over Cassanos eskapader. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer

- Mange ganger har jeg spilt gode kamper rett etter å ha hatt sex. Ta for eksempel 4-0-kampen mellom Roma - Juventus. Den søndagsmorgenen hadde jeg klokka seks hatt sex med mange av «vennene» som jeg hadde på det tidspunktet, beskriver han.

I Madrid syntes han dette var enda enklere, fordi hele stallen og støtteapparatet var innkvartert i en og samme etasje på hotellet.

- Derfor kunne du invitere hvem du ville i løpet av natta. Jeg gjorde meg til venn med en av de ansatte, og hans jobb var å bringe meg tre-fire croissanter etterpå.

- Han brakte brødene til trappene, jeg tok med jenta, og så kunne vi bytte: Han fikk jenta, og jeg stappet meg full med croissanter. Sex og mat, den perfekte kveld, konkluderer Cassano i den mildt sagt oppsiktsvekkende sjølbiografien.

REFSER GAMLESJEFEN: - Du er en drittsekk, du er mer falsk enn monopolpenger, skal Cassano ha sagt til Fabio Capello i Real Madrid-garderoben.
FØLSOM TYPE: Cassano gråt da han fikk det gule kortet som betydde at han mistet kampen mot gamleklubben Roma i 2007.
OG:...italieneren kastet drakta si etter dommeren da han ble utvist mot Torino i mars.