- Jeg har hatt en treg start, men nå er jeg der jeg vil være

Lallana om debutsesongen.

FANT FORMEN: Liverpools sommerkjøp Adam Lallana forteller at han endelig er i ferd med å finne sin plass i Liverpool-mannskapet. Engelskmannen har slitt med skader, og lidd av å bli dyttet ut i en kantposisjon, men nå får han endelig spille i tierrollen bak spissene. Foto: REUTERS/Darren Staples
FANT FORMEN: Liverpools sommerkjøp Adam Lallana forteller at han endelig er i ferd med å finne sin plass i Liverpool-mannskapet. Engelskmannen har slitt med skader, og lidd av å bli dyttet ut i en kantposisjon, men nå får han endelig spille i tierrollen bak spissene. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Burnley-Liverpool og de andre Boxing Day-kampene i Dagbladets Livestudio fra 13.45(Dagbladet): Liverpool har hatt en forferdelig åpning på sesongen, men de siste ukene har klubben begynt å vise tegn til formen fra forrige sesong.

Klubbens nyervervelser har fått mye pepper, men Rodgers formasjonsskifte i desember der han flyttet Raheem Sterling på topp har gitt Adam Lallana rom for å blomstre sentralt i banen.

- Jeg føler at jeg er i ferd med å finne det nivået jeg vil være på. Jeg har fått spille i en sentral rolle, og det er der jeg er best. Det er der jeg spilte forrige sesong, sier Lallana til Echo.

Treg start Mens flere av Liverpools sommerkjøp har måttet tilpasse seg et nytt land og et nytt språk, forventet man kanskje at Lallana skulle slå til raskere.

Den offensive midtbanespilleren har imidlertid måttet tåle både kneskade, ribbeinsbrudd og posisjonsskifte i begynnelsen av karrieren i sin nye klubb.

- Det var en treg start for meg. Det var ikke ideelt å komme til en ny klubb og et nytt miljø med en skade, sier Lallana.

26-åringen har hatt en eksplosiv karriereutvikling. For bare fire år siden var han nede i League One sammen med sin gamle klubb, Southampton.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer