Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har hatt en treg start, men nå er jeg der jeg vil være

Lallana om debutsesongen.

FANT FORMEN: Liverpools sommerkjøp Adam Lallana forteller at han endelig er i ferd med å finne sin plass i Liverpool-mannskapet. Engelskmannen har slitt med skader, og lidd av å bli dyttet ut i en kantposisjon, men nå får han endelig spille i tierrollen bak spissene. Foto: REUTERS/Darren Staples
FANT FORMEN: Liverpools sommerkjøp Adam Lallana forteller at han endelig er i ferd med å finne sin plass i Liverpool-mannskapet. Engelskmannen har slitt med skader, og lidd av å bli dyttet ut i en kantposisjon, men nå får han endelig spille i tierrollen bak spissene. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

• Følg Burnley-Liverpool og de andre Boxing Day-kampene i Dagbladets Livestudio fra 13.45

(Dagbladet): Liverpool har hatt en forferdelig åpning på sesongen, men de siste ukene har klubben begynt å vise tegn til formen fra forrige sesong.

Klubbens nyervervelser har fått mye pepper, men Rodgers formasjonsskifte i desember der han flyttet Raheem Sterling på topp har gitt Adam Lallana rom for å blomstre sentralt i banen.

- Jeg føler at jeg er i ferd med å finne det nivået jeg vil være på. Jeg har fått spille i en sentral rolle, og det er der jeg er best. Det er der jeg spilte forrige sesong, sier Lallana til Echo.

Treg start Mens flere av Liverpools sommerkjøp har måttet tilpasse seg et nytt land og et nytt språk, forventet man kanskje at Lallana skulle slå til raskere.

Den offensive midtbanespilleren har imidlertid måttet tåle både kneskade, ribbeinsbrudd og posisjonsskifte i begynnelsen av karrieren i sin nye klubb.

- Det var en treg start for meg. Det var ikke ideelt å komme til en ny klubb og et nytt miljø med en skade, sier Lallana.

26-åringen har hatt en eksplosiv karriereutvikling. For bare fire år siden var han nede i League One sammen med sin gamle klubb, Southampton.

- Det er helt annerledes å spille for Liverpool. Laget var så nære å vinne tittelen forrige sesong, og folk forventet kanskje at vi skulle gjøre det samme igjen. Jeg visste det ikke kom til å være lett, sier han.

Han forteller også at kona og sønnen har tilpasset seg livet i Liverpool raskt, og at han føler seg i fin form til tross for at han spiller med en liten ribbeinsskade han fikk mot Leicester tidligere denne måneden.

Ikke umulig Både Lallana og Rodgers har vært optimistiske med tanke på Liverpools sjanser til å klatre på tabellen i løpet av juleprogrammet. Etter 2-2-resultatet mot Arsenal sa Rodgers at fjerdeplassen var innen rekkevidde.

Særlig dersom de greier å dra med seg 9 poeng ut av det tøffe juleprogrammet. Den første utfordringen som venter, er en motstander og arena Lallana kjenner fra Championship-tiden, nemlig Burnley på Turf Moor.

Rodgers fortalte på pressekonferansen før oppgjøret at Balotelli er tilbake i mannskapet etter Twitter-fadesen. Samtidig fortalte han at  Fabio Borini (suspendert), Joe Allen og Glen Johnson ikke er med i troppen, og at Mignolet fortsatt må slite benk.

- Brad (Jones) har spilt bra i de kampene han har fått. Mignolet har reagert på en fantastisk måte på å bli satt ut av laget, men når han kommer tilbake finner jeg ut av når den tiden kommer, sa Rodgers ifølge Mirror.

Samtidig fortalte han at Balotelli ikke passer inn i Liverpools spillestil, og at han frykter hva Danny Ings kan få til, samtidig som han skrøt av Burnleys trener Sean Dyche.

Liverpools øvrige kamper i det tette romjulsprogrammet er mot Swansea (Hjemme, mandag 29. Desember) og Leicester (1. nyttårsdag, Hjemme).

LEKEN: Lallana forteller i intervjuet med Echo at han har brukt mye tid på å lære seg Cruyff-vendingen og de andre tekniske detaljene han bruker i kamper. Samtidig innrømmer han at det kan bli litt mye iblant. Foto: AFP/Adrian Dennis.
LEKEN: Lallana forteller i intervjuet med Echo at han har brukt mye tid på å lære seg Cruyff-vendingen og de andre tekniske detaljene han bruker i kamper. Samtidig innrømmer han at det kan bli litt mye iblant. Foto: AFP/Adrian Dennis. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media