GULLSESONG: Zlatan Ibrahimovic har hatt en strålende sesong i PSG, men røper i dag at familieproblemer har vært et skår i gleden. Foto: 
 AFP PHOTO / FRANCK FIFE
GULLSESONG: Zlatan Ibrahimovic har hatt en strålende sesong i PSG, men røper i dag at familieproblemer har vært et skår i gleden. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFEVis mer

- Jeg har hatt problemer i familien som jeg ikke ønsker å snakke om

Zlatan forteller.

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic møtte pressen før svenskenes privatlandskamp mot Danmark onsdag.

PSG-spissen var i godt humør og snakket om den gode sesongen i Frankrike - og om trøbbel på privaten.

- Jeg har gjort en fantastisk sesong med tanke på et problem i familien som jeg ikke vil snakke om, sier Zlatan uten å utdype.

- Vanskelig Ibrahimovic og PSG ble suverene seriemestere i Frankrike og røk ut i kvartfinalen mot Chelsea i Champions League.

Zlatan ble også suveren toppscorer i hjemlig serie med 26 mål på 33 kamper. Lagkamerat Edinson Cavani ble nummer to på lista, med 16 mål.

Men hva som har plaget familien det siste året, ville ikke Zlatan røpe.

- Jeg har hatt problemer i familien som jeg ikke ønsker å snakke om. Jeg hadde en vanskelig tid i familien, men det er greit nå, sier Zlatan, på pressekonferansen gjengitt av Expressen.

- Det har vært vanskelig å få ut gleden, fortsetter han.

PÅ TENNISKAMP:  Zlatan Ibrahimovic, samboeren Helena Seger, og sønnen Maximilian på tenniskamp i vinter. Foto: AP Photo/Francois Mori
PÅ TENNISKAMP: Zlatan Ibrahimovic, samboeren Helena Seger, og sønnen Maximilian på tenniskamp i vinter. Foto: AP Photo/Francois Mori Vis mer

Zlatan mistet sin storebror (40) som døde etter lengre tids sykdom i april. Fødselsdatoen til broren, 30. april, 1973, er tatovert på PSG-stjernas høyre håndledd.

- Uviktig I likhet med Norge, er heller ikke Sverige klare for VM som starter 12. juni.

- Det her er to matcher som er uviktige. Alle tenker på ferien. Vi skal bare spille disse kampene, så er det ferie. Vi skal jo ikke til VM, sier Zlatan.

Sverige spiller mot Danmark onsdag, og Belgia søndag.

PS: Norge møter Frankrike på Stade de France i morgen klokka 21.