MYE INVOLVERT: Erik Huseklepp takles av Radoslav Batakunder i gårsdagens kamp. Brann-spissen spilte seg frem til mange store målsjanser, men misset de tre gangene an fikk sjansen alene med keeper. - Jeg har avslutningstrening hele tiden, sier Huseklepp.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
MYE INVOLVERT: Erik Huseklepp takles av Radoslav Batakunder i gårsdagens kamp. Brann-spissen spilte seg frem til mange store målsjanser, men misset de tre gangene an fikk sjansen alene med keeper. - Jeg har avslutningstrening hele tiden, sier Huseklepp. Foto: Kyrre Lien / SCANPIXVis mer

- Jeg har hele tiden ekstra avslutningstrening

Huseklepp vet ikke hvorfor han bommer.

||| ULLEVAAL (Dagbladet): Det har vært en ytterst trå vårsesong for Branns Erik Huseklepp, men i gårsdagens møte med Montenegro så det ut til å kunne bli en kamp som kunne gi 25-åringen et løft og ny selvtillit.

Foran mål sviktet det imidlertid for spissen.

Tre gode muligheter løp han seg fram til, men avslutningene ble enten reddet eller skutt langt opp på tribunen.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg bommer på såpass store sjanser, men sånn er det bare noen ganger. Jeg er mest fornøyd med at laget spilte en god kamp, sier Huseklepp til Dagbladet.

Spesielt sjansen etter en drøy halvtime var gedigen. Debutant Ruben Yttergård Jenssen spilte lekkert fram hurtigtoget, men alene med keeper Vukasin Poleksic skjøt Huseklepp ballen høyt over mål.

Missen kommenterer Huseklepp slik:

TAKKET FANSEN: Erik Huseklepp spilte en god kamp, men tegnet seg ikke på scoringslisten i gårsdagens seier mot Montenegro.
Foto: Christian Thomassen / Scanpix
TAKKET FANSEN: Erik Huseklepp spilte en god kamp, men tegnet seg ikke på scoringslisten i gårsdagens seier mot Montenegro. Foto: Christian Thomassen / Scanpix Vis mer

- Jeg begynner å stresse litt på den.

- Har allerede ekstra avslutningstrening
Brann-spissen leverte imidlertid langt i fra noen svak kamp. Han var svært mye involvert før pause og bidro i sterk grad til å skape store målsjanser det norske laget kunne og burde utnyttet bedre. Dagbladet kåret ham til banens beste.

- Vil du trene mer på avslutninger i tiden fremover?

- Jeg har allerede ekstra avslutningstrening, hele tiden, og det skal jeg fortsette med. Når det er sagt, så er jeg fornøyd med at jeg kommer til såpass mange sjanser som jeg gjør, sier han, og legger til:

- Jeg håper målet kommer på onsdag.

Da møter landslaget Ukraina på Ullevaal.

NEEEEI!: Erik Huseklepp fortviler etter nok en bom i gårsdagens kamp.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
NEEEEI!: Erik Huseklepp fortviler etter nok en bom i gårsdagens kamp. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer