Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har hjerne

Becks lurte seg til et gult kort.

(Dagbladet.no): David Beckham fikk ikke bare ribbeinsbrudd mot Wales lørdag. Han pådro seg også et gult kort for en takling på Ben Thatcher.

Dermed er han suspendert mot Aserbajdsjan i VM-kvalik i morgen. 100 prosent planlagt, røper England-kapteinen.

- Jeg visste med en gang at ribbeina var brukne. Det har skjedd før. Jeg visste jeg ville være ute et par uker, så jeg tenkte «la oss få det gule kortet ut av veien», sier Beckham til The Guardian.

Smågenialt fra Real Madrid-ikonet som dermed soner karantene når han likevel er ute av spill.

- Jeg er sikker på at mange mennesker ikke trodde jeg hadde hjerne til å tenke så smart. Men jeg har hjerne. Jeg kjente skaden, så jeg felte Thatcher. Det var med vilje, sier Becks.

Nå er han tilbake i Spania, og kan bare sende sine lykkeønskninger til det engelske landslaget før matchen i morgen. Svennis gutter har sju poeng på tre kamper så langt.

- Jeg er lei meg for at jeg ikke kan være med til Aserbajdsjan. Lørdag var jeg skikkelig stolt av å være engelsk. Mye av fotballen vi spilte var flott, vil holdt på ballen bra.

Og så scoret han selv et strålende langskudd, skrudd inn i høyre vinkel, til 2-0.

<B>UT I TO UKER:</B> Det visste David Beckham da han forsto at ribbeina var ødelagt på Old Trafford.
PERLEMÅL:</B> David Beckham gratuleres med et strålende langskudd mot walieserne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media