Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har ikke angret et sekund

John Arne Riise om avtale med spillselskap.

ANGRER INGENTING: 
John Arne Riise gleder seg til det framtidige samarbeidet med spillselskapet Betsson. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
ANGRER INGENTING: John Arne Riise gleder seg til det framtidige samarbeidet med spillselskapet Betsson. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): John Arne Riise fortalte i desember at han alltid har vært en fan av landslagstrener Per-Mathias Høgmo, noe som ble tolket dit hen at han ønsket seg tilbake på landslaget.

Fotballpresident Yngve Hallén mener at venstrebacken ikke vil komme tilbake på landslaget selv om han ønsker, så lenge han har en avtale med spillselskapet Betsson.

John Arne Riise forteller at han aldri har angret på avgjørelsen om å inngå en avtale med spillselskapet.

- Jeg ser poenget til de i «Gutteklubben Grei», men jeg gjør det jeg føler for. Jeg har aldri angret et sekund på at jeg inngikk samarbeid med Betsson, og jeg driver med noe jeg liker - å spille poker, sier Riise i et radiointervju med Martin Iversen og Donkr.

Spiller online-NM Intervjuet ble gitt i forbindelse med online-NM hvor hovedøvelsen spilles i kveld. John Arne Riise er en av 1043 deltakere som spiller om muligheten til å vinne over 20 000 euro. Han spiller under det treffende navnet «venstrebeint».

Nå håper nordmannen å delta i WSOP Main Event i Las Vegas (hovedøvelsen under VM i poker journ.anm.). Det avhenger litt av klubben hans Fulham om han får tid til å delta i mesterskapet til sommeren.

 - Jeg spilte en turnering i Las Vegas i fjor sommer, og det var en fantastisk opplevelse. Det er noe av det beste jeg har vært med på, sier Riise i radiointervjuet.

Nervøs Riise forteller at det er nervepirrende å spille poker på nett. Venstrebacken sier at han er mer nervøs når han spiller poker enn han er når han spiller fotball.

- Det er verre med poker, for det er jeg ikke så god i. Jeg føler meg mer komfortabel på banen for Fulham, sier Riise.

33-åringen skrev nylig under på en treårskontrakt med spillselskapet Betsson.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!