- Jeg har ikke blitt tøffere i spillestilen

Frode Kippe sanker kort som aldri før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Det har vært mye gult og rødt fokus på Åråsen denne sesongen. Spillerne og trener Tom Nordlie har ikke vært spesielt fornøyd med alle kortene.

Også i gårsdagens kvartfinale mot Lyn ble det mye kortprat etter kampen. Lyn-trener Henning Berg mener Frode Kippe gjorde seg fortjent til tre gule kort.

- Jeg er enig i det første kortet, men de andre situasjonene han sikter til kjenner jeg meg ikke igjen i, sier LSK-kapteinen til Dagbladet.no.

Tilfeldigheter

Så langt denne sesongen har Kippe pådratt seg fem gule og ett rødt kort. Det bryter med statistikken han har fra de foregående sesongene, hvor han har fått tre gule kort hver sesong (og ett rødt i 2002).

- Jeg har tenkt litt på det. Det røde kortet mot Odd var unødvendig og dumt av meg, men jeg føler ikke jeg kan lastes for de gule kortene. Det er situasjoner hvor jeg går for å vinne ballen.

Han har ingen god forklaring på hvorfor han har gjort et byks oppover på rådtasslista, som han nå topper sammen med AaFKs Gustave Bahoken.

- Jeg har ikke endret spillestil, så jeg tror det er tilfeldig. Men jeg får kanskje vurdere spill i Conference (femte nivå i England, red. anm.), sier den tidligere Liverpool-spilleren og ler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer