ANSATT UTEN Å VITE DET? Sven-Göran Eriksson hevder han ikke har snakket med 1860 München. Klubben på sin side presenterer svensken som sin nye trener. Foto: BRIAN KERSEY, AFP / NTB SCANPIX
ANSATT UTEN Å VITE DET? Sven-Göran Eriksson hevder han ikke har snakket med 1860 München. Klubben på sin side presenterer svensken som sin nye trener. Foto: BRIAN KERSEY, AFP / NTB SCANPIXVis mer

- Jeg har ikke engang pratet med klubben

1860 München hevder Svennis er deres nye trener.

1860 München presenterte i dag Sven-Göran Eriksson som sin nye trener. Svensken sier selv at han ikke engang har pratet med tyskerne.

Ifølge klubben i 2. Bundesliga skal Eriksson dele treneransvaret med den nåværende treneren Alexander Schmidt. Men på spørsmål fra Aftonbladet sier Svennis at avisen må vente litt med å gratulere ham med ny jobb.

- Det meste gjenstår. Jeg har ikke engang pratet med klubben, sier 64-åringen og legger til at han har sett nyheten på 1860 Münchens nettsted.

- Det har ringt fra både Tyskland og Sverige. Det kjennes litt rart.

Ifølge klubben som hevder å være Svennis' nye arbeidsgiver, fikk han jobben etter et langt møte natt til tirsdag.

- Eriksson er sikkert en trener som med sin erfaring kan hjelpe både oss og Schmidt, sier styreleder Otto Steiner i 1860 München.

Sven-Göran Eriksson har tidligere trent blant andre Roma, Lazio og Manchester City. Han har også vært landslagssjef for England, Mexico og Elfenbenskysten.

1860 München ligger på sjetteplass i tysk fotballs nest øverste divisjon.

(NTB)