- Jeg har ikke fått noen signaler fra styret

Kåre Ingebrigtsen venter på RBK-svar.

TAR JULEFERIE: Kåre Ingebrigtsen og assistenttrener Erik Hoftun (t.v) vet ennå ikke om de blir RBK-trenere neste sesong. 
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
TAR JULEFERIE: Kåre Ingebrigtsen og assistenttrener Erik Hoftun (t.v) vet ennå ikke om de blir RBK-trenere neste sesong. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kontrakten til RBK-trener Kåre Ingebrigtsen går ut ved nyttår.

Fredag tar både treneren og spillerne juleferie - uten å vite hvem som er trener fra 1. januar.

Alt tyder på at Kåre Ingebrigtsen (49) fortsetter som hovedtrener for Rosenborg etter den sterke høstsesongen han leverte i Trondheim.

Etter at seriesølvet ble sikret for halvannen uke siden, gikk styreleder Ivar Koteng langt i å antyde at Ingebrigtsen får fortsette.

- Kåre har lagt inn en veldig god søknad, så det er ikke sikkert det blir så veldig overraskende (trenervalget), sa styrelederen til TV 2.

Hovedpersonen selv er også positiv til forlengelse. Det samme er spillerne, fansen og styrelederen. Likevel har ikke treneren fått noen flere signaler fra styret om veien videre. Om tre dager reiser han på en tre ukers ferietur med familien.

- For min del spiller det ingen rolle om jeg får beskjed før jeg drar. Men jeg har ikke fått noen signaler fra styret foreløpig, sier Ingebrigtsen til Adresseavisen.

Avisen spekulerer i om 49-åringen enten får tilbud en av de nærmeste dagene før han tar ferie, eller at han blir tilbudt den permanente jobben via telefon mens han er på tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer