- Jeg har ikke ferie

Myhre gir alt for å komme tilbake.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det har vært en tøff vår for Thomas Myhre. Tabbene i EM-kvaliken borte mot Tyrkia ga målvakten en knekk, Myhre ble droppet fra landslaget, og bedt om å dra hjem og trene med Viking.

Og nå trener Thomas Myhre.

Mens flere av Viking-spillerne har dratt på ferie, er Myhre på treningsfeltet og jobber med fotarbeid og teknikk, sammen med keepertrener Kjetil Østbø og U16-målvakt Arild Østbø.

– Jeg har ikke ferie. Jeg holder på å flytte inn i hus på Vaulen. I tillegg skal jeg få trent en god del, sier Myhre til Rogalands Avis.

Målet er å stå i Viking-buret når serien starter opp igjen 22. juli, men den tidligere Charlton-målvakten er fullt klar over at kampen om plassen er tøff etter Iven Austbøs storspill i vår. Og litt glad for det er han også.

– Jeg håper selvsagt å stå 22. juli, men Iven har vært kanongod, og det er helt supert. Det hadde vært verre hvis jeg kom hit som en redningsmann, sier Myhre.

Så mens andre fotballspillere tar sin korte sommerferie, gir Thomas Myhre alt for å komme i storform. Selv med feber i kroppen.

– Formen er bra. Det går an å bevege kroppen selv om du har litt feber. Jeg trener også en del for meg selv, og da går det i sykling og styrke.

VIL REISE SEG: Thomas Myhre trener knallhardt for å komme tilbake, først på Viking - så på landslaget. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX
VIL REISE SEG: Thomas Myhre trener knallhardt for å komme tilbake, først på Viking - så på landslaget. Foto: GORM KALLESTAD/SCANPIX Vis mer

Uwe Rösler har lovet at det vil bli en fair kamp om keeperplassen i Viking, men Myhre legger heller ikke skjul på at han trener med også et annet mål for øyet – å ta landslagsplassen tilbake.

– Viking er hovedfokus. Landslaget er bonus. Det blir knalltøft begge steder, det er ikke bare å spasere inn, sier han.

- Jeg har ikke ferie
NEDTUREN: Thomas Myhre var langt nede etter tabbekvelden i Tyskland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer