- Jeg har ikke gitt opp Diallo

Vrgryte- Vålerenga 2- 1. Blandet kost for VIF-trener Tom Nordlie på La Manga i går: Årsbeste før pause, ditto svakt etter - og beskjed hjemmefra om at Diallo har sagt nei til VIF.

Men på bakgrunn av den informasjonen Nordlie fikk i går kveld, har han ikke gitt opp håpet om Diallo.

- Det er noe ved Diallo som utfordrer meg. Alle sier han ikke vil passe inn i et kollektiv, og det er vel derfor jeg vil ha ham, sier Nordlie.

Dårlig lønn

Diallo har oppgitt for dårlige lønnsbetingelser som grunn. Vålerengas tilbud skal ligge på under halvparten av de to millionene Diallo tjente som Lillestrøm-spiller. Sannsynligvis reiser Diallo nå til USA og klubben Tampa Bay Mutiny.

- Vi må bare respektere at han vil tjene mer penger. Men jeg har hatt en fin tone i samtalene med Diallo, og har ikke gitt ham opp, sier Nordlie.

Ustabile

I finalen i La Manga Cup fikk han oppleve årsbeste av Vålerenga før pause. Vålerenga vant sjansestatistikken 4- 1 mot et av Sveriges beste lag, og tok ledelsen ved Espen Musæus. Men andreomgangen ble en nedtur.

- Vi er veldig ustabile foreløpig. Før pause kunne vi slått hvem som helst, etter pause spilte vi som et 1. divisjonslag, mener Nordlie.

- Totalt sett har vi løftet prestasjonene et hakk, men vi har fortsatt null poeng.