Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har ikke glemt hvordan man scorer mål

Fernando Torres beroliger Chelsea-fansen.

LOVER MÅL: Chelseas Fernando Torres har slitt med å score mål, men lover at han ikke har glemt hvor målet står. Foto: AP Photo/Wason Wanichakorn
LOVER MÅL: Chelseas Fernando Torres har slitt med å score mål, men lover at han ikke har glemt hvor målet står. Foto: AP Photo/Wason Wanichakorn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fernando Torres sliter fortsatt med å score i Chelsea-drakten, men spanjolen lover å slå tilbake når den nye sesongen sparkes i gang.

Den tidligere Liverpool-stjernen har helt siden overgangen til Chelsea i januar hatt problemer med å finne seg til rette på banen.

På fire måneder og 18 kamper maktet 27-åringen bare å score ett mål for London-klubben. Heller ikke i blåtrøyenes Asia-turné har Torres så langt kommet på scoringslisten.

Kritikere har begynt å stille spørsmål ved om spanjolen, som ble kjøpt for 50 millioner pund, er mannen som skal løfte Chelsea til nye høyder.

Selv er Torres sikker på at målene kommer når den engelske ligaen starter 14. august,

- Jeg er 27. Vær ikke bekymret, jeg har ikke glemt hvordan man lager mål. Jeg kommer til å score, sa Torres.

Chelsea skal møte Blackburn og Aston Villa i treningskamper i Hong Kong denne uken.

(NTB)