- Jeg har ikke grini mer siden Stabæk slo Os, og vi rykka opp i 1993

Overlykkelig Ingebrigt Steen Jensen.

(Dagbladet): Alle de tiltalte i overgangssaken ble i formiddag frifunnet i Asker og Bærum tingrett. Det ble klart da dommer Nils Ole Bay leste opp domsavsigelsen klokka 10.30.

Retten har med andre ord avvist aktoratets påstand om at Veigar Páll Gunnarsson ble priset for lavt, og at opsjonsavtalen om Hermann Stengel var for dyr.

Det er ikke ført tilstrekkelig bevis for at Nancy bevisst ble bedratt, fastslo tingretten.

En av de som helt sikkert reagerte sterkest følelsesmessig på den enstemmige frifinnelsen er Stabæk-nestor Ingebrigt Steen Jensen.

Gråtkvalt - Dette er en utrolig lettelse. Jeg er sikkert ikke den eneste som har grått av glede over dette, særlig med tanke på at de tre tiltalte enkeltpersonene har vært igjennom et helvete. De har ikke gjort noe galt, men er blitt forhåndsdømt og har gått i to år med merkelapp som bedragere, sier en gråtkvalt Steen Jensen til Dagbladet, og legger til:

GRÅT AV GLEDE: Stabæk-nestor Ingebrigt Steen Jensen gråt av glede da det ble klart at alle de tiltalte i overgangssaken ble frikjent i formiddag. Her fra da han selv vitntet i Asker og Bærum tingrett. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
GRÅT AV GLEDE: Stabæk-nestor Ingebrigt Steen Jensen gråt av glede da det ble klart at alle de tiltalte i overgangssaken ble frikjent i formiddag. Her fra da han selv vitntet i Asker og Bærum tingrett. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer

- Hvordan de tre føler det nå vet jeg ikke. Selv har jeg ikke grini mer siden Stabæk slo Os, og vi rykka opp til 1. divisjon i 1993.

Stabæk-nestoren fulgte domsavsigelsen fra jobb i formiddag.

- Seinere i dag må vi vel møtes og gratulere hverandre med det som har skjedd. Men om det blir en feiring vet jeg ikke, sier han.

- Vondt i magen - Hvordan opplevde du minuttene før domsavsigelsen?

- Jeg hadde utrolig vondt i magen, jeg var helt utafor her. Heldigvis begynte de med kjennelsen, og da de sa at Inge var frikjent, skjønte jeg at de andre ville bli det også.

- Hva ser du for deg at vil skje videre nå?

- Det vil jeg ikke uttale meg om. Nå skal vi samles og holde rundt hverandre.

• De tiltalte var Inge Andre Olsen, Truls Haakonsen, Lars Holter Sørensen og en fjerde Stabæk-ansatt. Også foretakene Stabæk Fotball og Stabæk Fotball AS frifinnes. Sakskostnader idømmes ikke. Aktoratet valgte å ta betenkningstid.