- Jeg har ikke kontroll i Chelsea

Ancelotti er usikker på framtida.

MAKTESLØS: Carlo Ancelotti erkjenner at han bare har begrenset kontroll over hva som skjer i Chelsea.Foto: SCANPIX/EPA/FELIPE TRUEBA
MAKTESLØS: Carlo Ancelotti erkjenner at han bare har begrenset kontroll over hva som skjer i Chelsea.Foto: SCANPIX/EPA/FELIPE TRUEBA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For tre uker siden var det ingen som spørsmålsstilte Chelseas gullkandidatur. Men etter skader, sykdom og suspensjoner på nøkkelspillere og tre tap på de fire siste seriekampene har de regjerende seriemesterene plutselig mistet mye av den fryktinngytende og uovervinnelige auraen som omsluttet dem tidligere i sesonginnldningen.

Den plutselige avskjedigelsen av assistenttrener Ray Wilkins var en annen indikasjon på at ikke alt er som det skal være på Stamford Bridge.

I etterkant av helgens tap mot Birmingham, erkjenner manager Carlo Ancelotti at han ikke har full kontroll over situasjonen, og trekker en parallell til Manchester United, der det i 24 år bare har vært plass til én sjef.

- Sammenligner man meg med Ferguson, er det et helt annet utgangspunkt. Det er annerledes fordi Ferguson har fullstendig kontroll over klubben. Mitt bidrag begrenser seg til taktikk og trening. Punktum., er Ancelotti sitert på i blant annet The Guardian.

I uvisse Ryktene om at Ancelotti er desillusjonert og på randen av å levere sin oppsigelse, har tiltatt i styrke den siste tida. Italieneren har halvannet år igjen av kontrakten, og det er lenge siden det har vært snakk om noen forlengelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer