- Jeg har ikke opplevd liknende. Jeg har ikke vært i nærheten

Det gikk unna for Eurosports kommentator under Lewa-showet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fotballverden gikk selvfølgelig av hengslene i går kveld, da Robert Lewandowski scoret fem mål på tiden det ville ta mange av oss å skifte fra smart casual til Bayern-drakt i garderoben. Selvfølgelig.

51, 52, 55, 57 og 60 sto det med apostrof foran navnet til polakken i går, etter tidenes villeste målorgie da München-storheten snudde 0-1 til 5-1 over Wolfsburg.

Det var så vidt Eurosports Petter Tosterud trodde det han så og skulle kommentere.

- Nei, jeg har virkelig ikke opplevd liknende. Det gikk unna. På dette nivået har jeg ikke vært i nærheten av å se fem mål på ni minutter, sier han til Dagbladet.

Som skapt for nummer 9 De ni minuttene kan du se i sin helhet i videoen i denne saken, mens Tosterud forklarer hva han mente da han utbrøt at få kler draktnummer 9 bedre enn målfenomenet fra Polen.

- Som avslutter er han helt på det ypperste nivået, det er hans råeste styrke. Han er helt rå i disse situasjonene alene med keeper, han setter for eksempel ballen nede ved stolperoten på automatikk, sier kommentatoren.

- Det virker nærmest som et medfødt gen hos ham, samtidig er han en uhyre elegant spiss. Det er mer eleganse enn råskap som gjør ham til en severdig angriper. På den ene siden er han en klassisk nummer 9, men han har også veldig gode egenskaper i de fleste delene av spillet. Han er en moderne spiller, god til å holde på ball og lese spillet, han har rett og slett et stort repertoar, mener Tosterud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.