Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har ikke peiling, jeg er ikke psykolog

Drillo om Rune Almenning Jarstein.


ULLEVAAL (Dagbladet): Egil Olsen møtte pressen på Ullevaal stadion klokka 13 i dag.

I går så Drillo laget sitt snu 0-1 til 2-1 mot Slovenia på Ullevaal. John Arne Riise, som hadde vært i medienes søkelys siden i forkant av bortetapet mot Island, scoret vinnermålet på straffespark på overtid av overtida.

Etter at Fotballforbundet innkalte til dagens pressekonferanse, ble en fotograf fra bildebyrået NTB Scanpix truet av Rune Almenning Jarstein da han fotograferte keeperen på vei ut fra spillerhotellet.

Seinere i dag har Jarstein beklaget hvordan han oppførte seg.

Her er noe av det Drillo svarte under pressekonferansen:

Drillo om episodene Rune Almenning Jarstein har vært involvert i etter kampen:

- Jeg er glad for at han beklager, sier Drillo.

- Hva sier episoden om Jarsteins mentale styrke når han reagerer sånn mot journalister?

- Jeg har ikke peiling, jeg er ikke psykolog. Han hadde visst bedt om å ikke bli tatt bilder av eller blitt intervjuet. Jeg vet ikke hva du synes om det.  

- Jeg er mest opptatt av fotballen, sier Drillo.

- Kommer du til å gjøre noe overfor Jarstein etter dette?

DAGEN DERPÅ: Som ventet dreide mye seg om Rune Almenning Jarstein og keepersituasjonen generelt under dagens pressemøte med Egil Drillo Olsen. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIX
DAGEN DERPÅ: Som ventet dreide mye seg om Rune Almenning Jarstein og keepersituasjonen generelt under dagens pressemøte med Egil Drillo Olsen. Foto: VEGARD GRØTT / NTB SCANPIX Vis mer

- Ingenting, sier Drillo.

- Kommer du til å involvere deg med i keeperuttaket?

- Nei, det gjør jeg ikke. Jeg har flinke keepertrenere.

- Burde Jarstein fått ekstra oppfølging i går?

- Neida han klarer seg.

- Er det greit å si unnskyld og så glemmer man saken?

- Ja, jeg synes det.

Drillo om Jarsteins spill i går:

- Han gjør en bra jobb. Den er vanskelig den goalen som går inn. De forlenger muren og stenger sikten. Skal han stå utenfor muren, blir han stående veldig langt ute i hjørnet. Han hadde nok tatt returen om ikke Kjetil Wæhler kom inn der. Jeg snakket med Frode om det, han er litt mer ekspert - og den er vanskelig.

- Det å ha to jevngode keepere er ikke noe problem. Jeg skulle gjerne hatt de to beste keeperne i verden, selv om de var jevngode.

- Har vi det?

- Nei, det har vi ikke.

Om under halvfulle tribuner:

- Det er litt trist at vi ikke klarer å fylle Ullevaal. Men det får vi ikke gjort noe med. Jeg har nok å tenke på om jeg ikke skulle tenkt på det også.

- Hva med å flytte kampene til andre arenaer i Norge?

- Det er det andre som tar seg av. Det har sine fordeler å ha en hjemmearena som dette. Jeg ser poenget med at du sikkert kunne fylt opp andre arenaer. Men jeg er litt fagidiot, så jeg er mest opptatt av å jobbe med video framover. Jeg tar meg av laget, så er det andre som tar seg av sånne problemstillinger.

Om spissene:

- Jeg har aldri sett Daniel Braaten bedre enn han var her i går.

- Moa har slitt med litt småskader over tid. Og når han også sitter på benken i Hannover, ser vi nok litt utslag av det her.

- Det skulle ikke forundre meg om Joshua King dukker opp på et klubblag borti England også. Om han får fast plass på Manchester United, det tar kanskje litt tid.

- Søderlund har vært viktig for oss, han har kommet inn og laget vei i vellinga.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media