Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har ikke sett fotball av denne dimensjonen mange ganger

Chelsea kjørte over West Brom.

FORTSETTER Å SCORE: Diego Costa virker ustoppelig. I kveld plusset han nok et mål på lista. Målsnittet hans er nå 1,10 per kamp. Foto: AP Photo/Matt Dunham
FORTSETTER Å SCORE: Diego Costa virker ustoppelig. I kveld plusset han nok et mål på lista. Målsnittet hans er nå 1,10 per kamp. Foto: AP Photo/Matt Dunham Vis mer

• Chelsea - West Bromwich 2-0 (2-0)

(Dagbladet): Serieleder Chelsea viste mot West Bromwich i ettermiddag hvorfor de er et lag å regne med i kampen om ligatittelen.

I kveld regelrett kjørte de over West Bromwich på Stamford Bridge, og sikret et sju poengs forsprang ned til Southampton som ligger på andreplass på tabellen.

- Det var en komfortabel seier, men jeg synes vi spilte fantastisk bra i første omgang. I første omgang kunne vi scoret flere ganger, men kvaliteten i fotballen var der. Jeg kan ikke huske å ha sett fotball av denne dimensjonen mange ganger. Vi gjorde banen bred, vi skapte rom og resultatet burde være bedre enn 2-0, sier Jose Mourinho til BBC.

Sjansefest Fra første sekund var kampen fartsfylt. Allerede i det fjerde minutt var John Terry veldig nære ved å sende vertene i ledelsen. Det forsøket ble stoppet av en god Ben Foster i West Brom-målet.

Men presset fortsatte. Få minutter senere dukket Chelseas toppscorer, Diego Costa, opp. På kjent vis stakk han bak West Brom-forsvaret og dempet ballen på brystet og satte ballen kontant i mål.

Et kvarter senere kunne Eden Hazard legge på til 2-0.

Utvisning Sjansefesten fortsatte og fortsatte. Bedre for West Bromwich ble det ikke da Claudio Yacob fikk direkte rødt kort etter en snau halvtime etter en takling på Costa. Sent inn i taklingen, men likevel strengt.

Andre omgang foregikk betraktelig roligere enn den første, og West Bromwich klarte å minimere skaden ved utvisningen og å ha havnet bakpå tidlig. 2-0 ble sluttresultatet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media