Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har ikke snakket med Rosenborg

Hareide svarer Örgryte i morgen. Viking eneste alternativ foreløpig.

SHOULD I STAY? I kveld gjør Åge Hareide sine siste overveielser før han i morgen gir Örgryte sitt endelige svar på om han blir med dem ned i Superettan. Enn så lenge sier Hareide at Viking er den eneste andre klubben han har snakket med.Foto:  Erik Berglund, Dagbladet
SHOULD I STAY? I kveld gjør Åge Hareide sine siste overveielser før han i morgen gir Örgryte sitt endelige svar på om han blir med dem ned i Superettan. Enn så lenge sier Hareide at Viking er den eneste andre klubben han har snakket med.Foto: Erik Berglund, Dagbladet Vis mer

|||

(Dagbladet): I morgen svarer Åge Hareide Örgryte på om han blir med klubben ned en divisjon.

- Jeg skal snakke med dem i morgen. Foreløpig har jeg ikke bestemt meg, sier Åge Hareide til Dagbladet i kveld.

Rogalands Avis hevder å vite at Hareide har snakket med Rosenborg allerede før han møtte Viking i går. Hareide sier dette ikke stemmer. Så hvem lyver egentlig?

- Jeg vet ikke hva de vet. Men jeg vet hvem jeg har snakket med, og jeg har ikke snakket med Rosenborg. Jeg er overrasket over at Rogalands Avis skriver dette uten noen dokumentasjon eller forklaring på hvor de har det fra, sier Hareide.

- Men om Rosenborg tok kontakt med deg, ville du vel snakket med dem?

- Ja, det ville jeg gjort.

- Bare Viking og Örgryte
Men Hareide sier det i øyeblikket bare er Viking og Örgryte han har kontakt med, etter at han takket nei til Helsingborg. Ifølge den tidligere landslagssjefen er han heller ikke i kontakt med andre klubber utenfor Norge.

TV 2-ekspert Frode Olsen, med god kjennskap til Viking, skriver i bloggen sin i kveld at han tror Hareide velger Viking - selv om han tar med Rosenborg i regnestykket.

Dette begrunner han blant annet med at Viking er en klubb med stort potensiale, men som har underprestert de siste to sesongene.

«Åge Hareide kan ikke mislykkes i Viking. Klubben har positiv egenkapital og vil vil kunne gi treneren pengene han trenger for eventuelle endringer i spillerstallen,» skriver Olsen.

Han mener fallhøyden er mye større i RBK etter gullsesongen med soleklar margin, og voldsomme forventninger til neste sesong.

Bra båtplass
Dessuten mener Frode Olsen at den båtglade Åge Hareide bør fristes av at det er 200 meter fra Viking stadion til egen båtplass.

- Ha-ha, det er et godt argument, sier treneren.

- Hvordan er det med båtplassen i Örgryte?

- Den er bra den også, sier Hareide.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media