SAVNER FAMILIEN: Carlos Tevez holder datteren Florencia mens han er i hjemlandet Argentina. I et nytt intervju sier stjernen at han føler seg ensom i England. Foto: AFP PHOTO / Alejandro PAGNI
SAVNER FAMILIEN: Carlos Tevez holder datteren Florencia mens han er i hjemlandet Argentina. I et nytt intervju sier stjernen at han føler seg ensom i England. Foto: AFP PHOTO / Alejandro PAGNIVis mer

- Jeg har ingen venner og er alltid alene

Tevez mener det er ensomt og dyrt å bo i England.

(Dagbladet): Manchester City tok sin første tittel på 35 år da laget vant FA cup-finalen mot Stoke på tampen av sesongen.

Carlos Tevez ble lagets toppscorer i serien med 20 mål - men nå forteller argentineren at han ikke takler å bli værende på balløya.

- Tøft de siste månedene I et intervju med Susana Gimenez - Argentinas svar på Oprah Winfrey - fortalte Tevez om sin ensomhet.

- Jeg har ingen nye venner i Manchester, og er kun med familien eller gamle venner. Jeg forlater nesten aldri hjemmet mitt en gang, sier Tevez.

- Vi har det gøy da faren min og vennene mine griller, men ellers er jeg alltid alene. Spesielt de siste månedene. Da har det vært tøft, sier Tevez.

Dyrt Spissen har tre år igjen av kontrakten med City - men sier også i talkshowet at boligprisene i England er noe som plager ham.

- I for eksempel Marbella kan man kjøpe et hus ved stranden som du kan besøke på ferie. Men et hus i Manchester? Det koster seks eller sju millioner pund. Pund! Det er bedre å leie, sier Tevez.

Han sa allerede i januar at han ønsket seg bort fra klubben, men City-manager Roberto Manchini har ønsket å beholde sin toppscorer.

Nå skal savnet etter døtrene Katia og Florencia, som bor i hjemlandet Argentina, være for stort til å fortsette pendlingen til Sør-Amerika.

Tevez sin agent, Kia Joorabchian sier likevel at City-proffen kan bli værende i Manchester.

- Jeg tror det hele er avhengig av familien. Hvis de føler seg bekvem med å flytte til Manchester så er det stor sjanse han vil fortsette, sier Joorabchian, ifølge Daily Mirror.

I et intervju med The News Of The World, sier Tevez at han har fått tillatelse til å reise.

Etter FA cup-seieren skal City ha tilbudt spissen en ny kontrakt verdt 250 000 pund i uka.

- Sheikh Mansour (eieren) hentet meg hit, og han vil ha meg her. Men samtidig har han sagt at jeg må gjøre det jeg vil for å være lykkelig, sier Tevez.

FEIRET: Carlos Tevez holder pokalen etter FA cup-seieren. Foto:AFP PHOTO/PAUL ELLIS
FEIRET: Carlos Tevez holder pokalen etter FA cup-seieren. Foto:AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer