Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg har ingenting å skjule

Zlatan snakker ut om Juve-skandalen.

(Dagbladet.no:) Zlatan Ibrahimovic (24) nektet å snakke med de rundt 120 pressefolkene som i går fulgte den svenske treningen på Gotland - som også ble fulgt av 4000 tilskuere.

Den svenske superspissen er ikke særlig glad i media, og gir sjelden intervjuer.

Klubben til Zlatan, Juventus, er nybakte seriemestere, men er parallelt med dette dratt inn i en skandale som handler om kampfiksing og gambling.

Før helga ble Ibrahimovic avhørt i halvannen time av finanspolitiet, ettersom Juve også er mistenkt for regnskapsjuks og skatteunndragelser.

- Dette var ikke dramatisk, men det er klart jeg gjerne skulle vært dette foruten. Det er jo mitt private hjem de gikk inn i, sier han i et intervju med fotballforbundets hjemmeside.

Tenker bare på VM

- Jeg vet jeg ikke har noe å skjule, men det er slik rettssystemet er i Italia. De sa med en gang at de ikke mistenker meg for noe, sier Zlatan om razziaen og avhøret.

Takket være VM-forberedelsene til Sverige, har han kommet seg bort fra skandalen og alt bråket i Italia.

SATSER PÅ VM-MORO: Zlatan Ibrahimovic vil legge Juventus-bråket bak seg, og bare fokusere på VM. Foto: AP
SATSER PÅ VM-MORO: Zlatan Ibrahimovic vil legge Juventus-bråket bak seg, og bare fokusere på VM. Foto: AP Vis mer

- Det er deilig å være på landslagssamling, og bare positivt å starte fokuset mot VM. Jeg håper vi kan gi alle svenske fans store opplevelser i sommer.

Sverige har treningsfri i dag, og skal i stedet bruke dagen på en utflukt.

- Det som skjedde i forrige uke har jeg lagt bak meg. Nå er det VM som gjelder, og jeg kommer ikke til å kommentere saken mer, sier Zlatan Ibrahimovic.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling